Fristom blauwe rechthoek positielicht

Fristom blauwe rechthoekige markeringslamp

De rechthoekige markeringslamp van Fristom is een topproduct dat is ontworpen om een uitzonderlijke zichtbaarheid te bieden en de verkeersveiligheid te verbeteren. Het is speciaal ontwikkeld voor motorvoertuigen zoals vrachtwagens, bestelwagens en aanhangwagens.

Dankzij de geavanceerde LED-technologie biedt deze rechthoekige doorrijverlichting van Fristom een superieure helderheid en een langere levensduur dan traditionele lampen. De LED's geven een helder, duidelijk licht en zorgen voor een goede zichtbaarheid, zelfs bij weinig of slecht zicht.

Dankzij het compacte, elegante ontwerp kan de rechthoekige doorrijverlichting eenvoudig worden aangepast aan verschillende voertuigconfiguraties. Installatie en aansluiting zijn eenvoudig, waardoor het praktisch is voor alle gebruikers, ongeacht hun vaardigheden.

Qua duurzaamheid is deze rechthoekige doorrijlamp schokbestendig, stofdicht en waterdicht, waardoor hij geschikt is voor buitengebruik in verschillende weersomstandigheden. Hij is ontworpen om betrouwbaar en stabiel te werken, zodat hij ook na verloop van tijd consistent blijft presteren.

Bovendien zorgt het lage energieverbruik ervoor dat het een zuinige optie is, terwijl het een uitstekende lichtopbrengst biedt.

Kortom, de rechthoekige doorrijverlichting van Fristom is een product van topkwaliteit dat uitzonderlijke zichtbaarheid, duurzaamheid, installatiegemak en energie-efficiëntie combineert. Het is een betrouwbare, hoogwaardige keuze voor het verbeteren van de veiligheid en zichtbaarheid van je voertuig op de weg.

FG0045NFT
€ 8,94
€ 8,94 € 7,39
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 8 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 8 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,08.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Blauwe rechthoekige markeringslamp van het merk Fristom

De rechthoekige markeringslamp van Fristom is slagvast

De afmetingen van de witte rechthoekige markeringslamp zijn:

  1. Lengte: 110mm
  2. diepte: 18mm
  3. Hoogte: 30.5mm

Het rechthoekige positielicht van Fristom is verkrijgbaar in wit, oranje, rood, groen en blauw

Het rechthoekige positielicht van Fristom is goedgekeurd voor E9

FG0045NFT

Gegevensblad

Couleur
Blauw
Spanning
12/30V
Certificering
E9
aantal leds
1

Dit vind je misschien ook leuk