Fristom 5-functie achterlicht Linker kabel

multifunctioneel achterlicht met merkkabelaansluiting Fristom

Het fristom multifunctionele achterlicht is ontworpen voor installatie aan de linkerkant van het voertuig en vereist een spanning van 12-36V

Het multifunctionele achterlicht van Fristom heeft 5 functies: remlicht, positielicht, richtingaanwijzer, mistlicht en retroreflector

De structuur van het multifunctionele achterlicht van Fristom is bestand tegen stoten en mechanische schade

Het 5-functie achterlicht is elektrisch beveiligd tegen ompoling

De afmetingen van het 5-functie achterlicht van Fristom zijn:

  1. Lengte: 240 mm
  2. Hoogte: 140 mm

FR9301LFT170
€ 59,58
€ 59,58 € 49,24
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 59 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 59 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,59.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Fristom 5-functie achterlicht Linker kabel

Fristom heeft een multifunctioneel achterlicht ontworpen dat bedoeld is om zowel de veiligheid als de elegantie van uw rijervaring te verbeteren. Dit achterlicht van topklasse is zorgvuldig ontworpen om perfect bij uw voertuig te passen en tegelijkertijd de zichtbaarheid en stijl te verbeteren.

Dankzij het gebruik van geavanceerde LED-technologie biedt dit multifunctionele achterlicht van Fristom een uitzonderlijke helderheid en een gelijkmatige lichtverdeling. Zelfs in moeilijke rijomstandigheden garandeert het optimale zichtbaarheid, wat de verkeersveiligheid ten goede komt.

Het strakke, moderne design van dit achterlicht voegt een vleugje raffinement toe aan de achterkant van je voertuig. De harmonieuze integratie met de lijnen van je auto verbetert de algehele look.

Dit multifunctionele achterlicht van Fristom ziet er niet alleen goed uit, het is ook uiterst duurzaam. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen en ontworpen om de meest veeleisende wegomstandigheden te weerstaan. De installatie is eenvoudig en vereist geen complexe aanpassingen aan je voertuig.

Of je nu defecte achterlichten wilt vervangen of gewoon het uiterlijk van je auto wilt verbeteren, het multifunctionele achterlicht van Fristom is een ideale keuze. Het combineert stijl, veiligheid en duurzaamheid om u een eersteklas oplossing voor achterverlichting te bieden.

Verspil geen tijd en kies nu voor dit multifunctionele achterlicht van Fristom om de achterkant van je auto om te toveren in een echte blikvanger, terwijl je je zichtbaarheid op de weg verbetert

FR9301LFT170

Gegevensblad

Montageafmetingen
Links
Reflector
Ja
Stop
Ja
Positie
Ja
Achteruitrijlicht
Ja
Vorm
Rechthoekig
indicator
ja
Marque
Fristom
nieuw
nieuw
nieuw
nieuw
nieuw
nieuw

Klanten die dit product kochten, kochten ook: