Fristom 4 LED rechthoekig wit positielicht

Fristom 4 LED rechthoekig positielicht, wit

Het hoogwaardige 4 LED-positielicht van Fristom is ontworpen voor optimale zichtbaarheid en meer veiligheid op de weg. Het 4 LED-positielicht van Fristom is speciaal ontworpen voor auto's en vrachtwagens en is voorzien van de nieuwste LED-technologie, wat zorgt voor een briljante helderheid en een laag energieverbruik.

Het 4 LED-positielicht van Fristom is gemaakt van duurzame, weerbestendige materialen, waardoor het ideaal is voor buitengebruik. Het compacte ontwerp en de eenvoudige installatie maken het een ideale keuze voor alle soorten voertuigen.

Het 4 LED-positielicht van Fristom biedt een uitzonderlijke zichtbaarheid dankzij de intense lichtsterkte. Het helpt de verkeersveiligheid te verbeteren door je voertuig beter zichtbaar te maken voor andere bestuurders, vooral bij weinig licht.

Bovendien voldoet het 4 LED-positielicht van Fristom aan de strengste veiligheids- en kwaliteitsnormen, waardoor duurzaamheid en betrouwbaarheid op lange termijn gegarandeerd zijn. Het is ontworpen om trillingen, schokken en temperatuurschommelingen te weerstaan, zodat het onder alle omstandigheden optimaal presteert.

Kortom, de 4 LED positielicht van Fristom is een hoogwaardig product dat superieure zichtbaarheid, energie-efficiëntie en uitzonderlijke duurzaamheid biedt. Of u nu een veiligheidsbewuste bestuurder of een transportprofessional bent, het 4 LED-positielicht van Fristom is een ideale keuze om de veiligheid en prestaties van uw voertuig te verbeteren.

FG0073BFT
€ 9,99
€ 9,99 € 8,26
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 9 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 9 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,09.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Rechthoekige 4 LED witte markeringslamp met plat zwart opschrift van fristom Fristom

De fristom 4 led rechthoekige markeringslamp is slagvast

Het 4 Led-positielicht van Fristom creëert een unieke en verrassende lichtuitstraling

Het 4 Led positielicht heeft de volgende afmetingen:

  1. Lengte: 84.2mm
  2. Hoogte: 27.7mm
  3. diepte: 12.8mm

Het 4 Led positielicht van Fristom is verkrijgbaar in de kleuren wit, oranje, rood, groen en blauw

Het positielicht is E9 goedgekeurd

FG0073BFT

Gegevensblad

Couleur
Wit
aantal leds
4

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: