Fristom 4 LED rechthoekig positielicht, blauw

Rechthoekig 4 led blauw markeringslicht met plat zwart opschrift van fristom Fristom

De fristom 4 Led rechthoekige markeringslamp is slagvast

Het 4 Led positielicht van Fristom creëert een unieke en verrassende lichtuitstraling

Het 4 Led positielicht heeft als afmetingen:

  1. Lengte: 84.2mm
  2. Hoogte: 27.7mm
  3. diepte: 12.8mm

Het 4 Led positielicht van Fristom is verkrijgbaar in de kleuren wit, oranje, rood, groen en blauw

Het positielicht is E9 goedgekeurd

FG0073NFT
€ 9,99
€ 9,99 € 8,26
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 9 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 9 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,09.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Fristom 4 LED rechthoekig positielicht, blauw

Het 4 LED-positielicht van Fristom is een hoogwaardig product dat is ontworpen om de zichtbaarheid te maximaliseren en de verkeersveiligheid te verbeteren. Dit 4 LED-positielicht van Fristom is speciaal ontworpen voor auto's en vrachtwagens en maakt gebruik van de nieuwste LED-technologie, waardoor het een schitterende helderheid biedt terwijl het weinig energie verbruikt.

Dit 4 LED-positielicht van Fristom is gemaakt van sterke, duurzame materialen en is perfect geschikt voor buitengebruik, zelfs in moeilijke weersomstandigheden. Dankzij het compacte ontwerp en de eenvoudige installatie is dit een veelzijdige keuze voor alle soorten voertuigen.

Dankzij de intense helderheid biedt dit 4 LED-positielicht van Fristom een uitzonderlijke zichtbaarheid en helpt het de verkeersveiligheid te verbeteren door je voertuig beter zichtbaar te maken, vooral bij weinig omgevingslicht.

Bovendien voldoet dit 4 LED-positielicht van Fristom aan de strengste veiligheids- en kwaliteitsnormen, waardoor het lang meegaat en betrouwbaar is. Het ontwerp is speciaal ontworpen om trillingen, schokken en temperatuurschommelingen te weerstaan, zodat het onder alle omstandigheden optimaal presteert.

Kortom, het 4 LED positielicht van Fristom onderscheidt zich door zijn superieure kwaliteit, geoptimaliseerd energieverbruik en uitzonderlijke duurzaamheid. Of u nu een veiligheidsbewuste bestuurder of een transportprofessional bent, dit 4 LED-positielicht van Fristom is de ideale keuze om de veiligheid en prestaties van uw voertuig te verbeteren.

FG0073NFT

Gegevensblad

Couleur
Blauw
aantal leds
4

Dit vind je misschien ook leuk