Was opruimingslicht Neon driekleurig lang recht knipperend bouliche

Was knipperlicht Neon driekleur lang recht bouliche

De Was markeringslamp met knipperlicht is een hoogwaardige keuze om de zichtbaarheid en veiligheid van je voertuig te verbeteren. Deze contourmarkeringslamp combineert verschillende functies in een compact, geoptimaliseerd ontwerp.

Deze contourmarkeringslamp heeft zes krachtige LED's die een helder, duidelijk licht uitstralen en zorgen voor maximale zichtbaarheid, zelfs bij weinig licht. De LED's zijn ontworpen voor een lange levensduur en een laag energieverbruik, waardoor ze een zuinige en duurzame optie zijn.

Een van de hoogtepunten van deze doorrijverlichting is de geïntegreerde knipperlichtfunctie. Deze functie voegt een extra visuele waarschuwing toe bij het afslaan of wisselen van rijstrook en draagt zo bij aan de verkeersveiligheid. De richtingaanwijzer is gesynchroniseerd met de signaallichten van het voertuig, wat zorgt voor optimale samenhang en coördinatie.

Dankzij het compacte ontwerp is deze doorrijverlichting eenvoudig te installeren op verschillende soorten voertuigen. Het wordt compleet geleverd met de benodigde bevestigingen en kan flexibel worden gemonteerd om aan uw specifieke eisen te voldoen. Bovendien biedt de robuuste, weerbestendige behuizing betrouwbare bescherming tegen zware wegomstandigheden, waardoor duurzaamheid op lange termijn gegarandeerd is.

Kortom, de doorrijverlichting van Was is een ideale oplossing om de zichtbaarheid en veiligheid van uw voertuig te verbeteren. Met zijn heldere licht, lange levensduur en geïntegreerde knipperlicht biedt hij uitzonderlijke prestaties in een compact, eenvoudig te installeren formaat.

FG1259PW168.6DD
€ 67,18
€ 67,18 € 55,52
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 67 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 67 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,67.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Was lang neon markeringslicht met indicator

De Was driekleurige uitklaringslamp heeft een dynamische indicator die gekoppeld is aan je voertuig

Deze Was klaringslamp wordt aan de rechterkant van het voertuig geïnstalleerd

Deze Was klaringslamp heeft drie kleuren; rood, oranje en wit

De driekleurige Was bliche heeft een wit breedtelicht, een oranje zijlicht en een rood achterlicht

Het Was driekleurig hangend licht zit op een lange steun

de afmetingen zijn

  1. Lengte: 184.9mm
  2. hoogte: 145.5mm
  3. Breedte: 52mm

De lamp is ECE goedgekeurd

FG1259PW168.6DD

Gegevensblad

Spanning
12/24V
Montageafmetingen
Wet
Marque
Was
ondersteuning voor broodjes
Lang

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: