Was opruiming licht Neon driekleur lang links bouliche

Was lang neon uitklaringslicht

Deze Was klaringslamp wordt aan de linkerkant van het voertuig gemonteerd

Deze wasverklaringslamp heeft drie kleuren: rood, oranje en wit

De Was driekleurlamp heeft een wit voormarkeringslicht, een oranje zijmarkeringslicht en een rood achtermarkeringslicht

De Was driekleur hanglamp zit op een lange steun

de afmetingen zijn

  1. Lengte: 184.9mm
  2. hoogte: 145.5mm
  3. Breedte: 52mm

De lamp is ECE goedgekeurd

FG1165LW168.1
€ 32,98
€ 32,98 € 27,26
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 32 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 32 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,32.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Was driekleurig neon verkeerslicht lang links bouliche

Het Was driekleurig ontruimingslicht Long is een verkeerslicht met opmerkelijke eigenschappen. Het elegante, moderne ontwerp past perfect bij elk voertuig. De langwerpige vorm en robuuste constructie maken het tot een duurzame keuze, die bestand is tegen de meest veeleisende wegomstandigheden.

Wat deze lange driekleurige uitklaringslamp onderscheidt, is zijn uitzonderlijke driekleurige functionaliteit. Dankzij deze functie kan de lamp drie verschillende kleuren weergeven: rood, geel en wit. Deze veelzijdigheid verbetert de zichtbaarheid en maakt het mogelijk om de verschillende lichtindicaties duidelijk te onderscheiden, wat de verkeersveiligheid ten goede komt.

De Was Long driekleurige uitklaringslamp maakt gebruik van geavanceerde LED-technologie, die een hoge helderheid biedt bij een laag energieverbruik. LED's staan bekend om hun lange levensduur, waardoor ze lang gebruikt kunnen worden zonder dat de lamp vaak vervangen hoeft te worden.

Hij is eenvoudig te installeren dankzij het stevige bevestigingssysteem dat zorgt voor een veilige en stabiele installatie. Bovendien voldoet hij aan de Europese normen voor lichtsignalering, zodat hij voldoet aan de huidige regelgeving.

Kortom, de Was Long driekleurige contourmarkeringslamp is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar hoogwaardige contourmarkeringslampen die esthetisch aantrekkelijk zijn en voldoen aan de verkeersveiligheidsnormen. Dankzij de driekleurige functionaliteit, duurzaamheid en installatiegemak zal deze contourverlichting voldoen aan de verwachtingen van de meest veeleisende bestuurders

FG1165LW168.1

Gegevensblad

Spanning
12/24V
Montageafmetingen
Links
Marque
Was
ondersteuning voor broodjes
Lang

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: