Was sjabloon licht Medium driekleurig neon Rechtse aansluiting

Was driekleurig neon klaringslicht, medium Bocht naar rechts

De driekleurige uitklaringsverlichting van Was is een veelzijdig signaleringsapparaat dat is ontworpen om de zichtbaarheid en veiligheid van grote voertuigen zoals vrachtwagens, aanhangwagens en bussen te verbeteren. Deze contourmarkeringsverlichting heeft drie verschillende kleuren om andere bestuurders op de weg verschillende informatie te geven.

De driekleurige contourverlichting van Was bestaat uit zes horizontaal geplaatste lichtmodules die elk een andere kleur uitstralen: rood, amber en wit. De driekleurenconfiguratie zorgt zowel overdag als 's nachts voor een uitstekende zichtbaarheid, zodat andere weggebruikers de grootte en positie van het voertuig duidelijk kunnen waarnemen.

De lichtmodules worden beschermd door weerbestendige en schokbestendige behuizingen, die zorgen voor een optimale duurzaamheid en betrouwbaarheid in uiteenlopende rijomstandigheden. Dankzij het compacte ontwerp en het installatiegemak kan deze doorrijverlichting discreet en veilig aan de zijkanten van het voertuig worden gemonteerd, waardoor de zichtbaarheid wordt verbeterd zonder dat dit ten koste gaat van de aerodynamica.

De Was driekleurige doorrijlamp voldoet aan de huidige verkeersveiligheidsnormen en voldoet aan de signaleringsvereisten voor grote voertuigen. Het helpt het risico op ongevallen te verminderen door duidelijk de grootte van het voertuig aan te geven en de aandacht van andere bestuurders te trekken.

Kortom, de Was driekleurige doorrijverlichting is een robuust en effectief signaleringsapparaat dat een betere zichtbaarheid en optimale veiligheid biedt voor grote voertuigen. Het praktische ontwerp en de betrouwbare prestaties maken het een ideale keuze voor verkeersprofessionals die zich zorgen maken over veiligheid en naleving van de regelgeving.

FG1167PW168.2
€ 27,59
€ 27,59 € 22,80
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 27 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 27 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,27.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Was medium neon uitklaringslicht

Deze Was klaringslamp wordt aan de rechterkant van het voertuig gemonteerd

Deze wasverklaringslamp heeft drie kleuren: rood, oranje en wit

Het Was driekleurig licht heeft een wit frontmarkeringslicht, een oranje zijmarkeringslicht en een rood achtermarkeringslicht

De Was driekleur hanglamp staat op een medium steun

de afmetingen zijn:

  1. Lengte: 146.1mm
  2. hoogte: 110.6mm
  3. Breedte: 52mm

De lamp is ECE goedgekeurd

FG1167PW168.2

Gegevensblad

Spanning
12/24V
Montageafmetingen
Wet
Marque
Was
ondersteuning voor broodjes
Medium

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: