Was opruiming licht Medium driekleur neon Links bouliche

Was driekleurig Neon klaringslicht Medium Linkerbel

De Was driekleurige opruimingsverlichting is een veelzijdig signaleringsapparaat dat is ontworpen om de zichtbaarheid en veiligheid van grote voertuigen zoals vrachtwagens, trailers en bussen te verbeteren. Het heeft drie verschillende kleuren die verschillende informatie overbrengen naar andere bestuurders op de weg.

Dit contourpositielicht bestaat uit zes horizontaal geplaatste lichtmodules die elk een andere kleur uitstralen: rood, amber en wit. De driekleurenconfiguratie zorgt overdag en 's nachts voor een optimale zichtbaarheid, zodat andere weggebruikers de grootte en positie van het voertuig duidelijk kunnen waarnemen.

De lichtmodules worden beschermd door weerbestendige en schokbestendige behuizingen, zodat ze duurzaam en betrouwbaar zijn in uiteenlopende rijomstandigheden. Dankzij het compacte ontwerp en de eenvoudige installatie kan deze doorrijverlichting discreet aan de zijkanten van het voertuig worden gemonteerd, waardoor de zichtbaarheid wordt verbeterd zonder dat de aerodynamica in het gedrang komt.

De Was driekleurige uitklaringslamp voldoet aan de huidige verkeersveiligheidsnormen en voldoet aan de signaleringsvereisten voor grote voertuigen. Het helpt het risico op ongevallen te verminderen door duidelijk de grootte van het voertuig aan te geven en de aandacht van andere bestuurders te trekken.

Kortom, het Was driekleuren doorrijlicht is een robuust en effectief signaleringsapparaat dat de zichtbaarheid en veiligheid van grote voertuigen verbetert. Het praktische ontwerp en de betrouwbare prestaties maken het een ideale keuze voor wegprofessionals die veel belang hechten aan veiligheid en naleving van de geldende voorschriften.

FG1167LW168.2
€ 27,59
€ 27,59 € 22,80
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 27 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 27 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,27.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Was medium neon uitklaringslicht

Deze Was klaringslamp wordt aan de linkerkant van het voertuig gemonteerd

Deze wasverklaringslamp heeft drie kleuren: rood, oranje en wit

De Was driekleurlamp heeft een wit voormarkeringslicht, een oranje zijmarkeringslicht en een rood achtermarkeringslicht

De Was driekleur hanglamp staat op een medium steun

de afmetingen zijn:

  1. Lengte: 146.1mm
  2. hoogte: 110.6mm
  3. Breedte: 52mm

De lamp is ECE goedgekeurd

FG1167LW168.2

Gegevensblad

Spanning
12/24V
Montageafmetingen
Links
Marque
Was
ondersteuning voor broodjes
Medium

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: