Was sjabloon licht Neon driekleur lange rechte bouliche

Was lang neon uitklaringslicht

Deze Was klaringslamp wordt aan de rechterkant van het voertuig gemonteerd

Deze Was uitklaringslamp heeft drie kleuren: rood, oranje en wit

De Was driekleurlamp heeft een wit voormarkeringslicht, een oranje zijmarkeringslicht en een rood achtermarkeringslicht

De Was driekleur hanglamp zit op een lange steun

de afmetingen zijn

  1. Lengte: 184.9mm
  2. hoogte: 145.5mm
  3. Breedte: 52mm

De lamp is ECE goedgekeurd

FG1165PW168.1
€ 32,98
€ 32,98 € 27,26
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 32 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 32 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,32.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Was driekleurig lang recht neon opklaringslicht bouliche

Deze driekleurige lange markeringslamp heeft een elegant, modern ontwerp dat perfect past bij alle soorten voertuigen. De langwerpige vorm en robuuste constructie maken hem duurzaam en bestand tegen de meest veeleisende wegomstandigheden.

Het belangrijkste kenmerk van deze driekleurige langwerpige markeringslamp is de driekleurige functionaliteit, waarmee drie verschillende kleuren kunnen worden weergegeven: rood, geel en wit. Deze veelzijdige functie zorgt voor een betere zichtbaarheid en een beter onderscheid tussen de verschillende lichtindicaties, waardoor de verkeersveiligheid wordt verbeterd.

De Was Long driekleurige afslagverlichting is voorzien van geavanceerde LED-technologie, die een hoge lichtsterkte en een laag energieverbruik biedt. LED's staan bekend om hun lange levensduur en garanderen een langdurig gebruik zonder dat de lamp vaak vervangen hoeft te worden.

Deze driekleurige doorrijlamp Long is eenvoudig te installeren en is voorzien van een stevig bevestigingssysteem dat zorgt voor een veilige en stabiele installatie. Bovendien voldoet de lamp aan de Europese normen voor lichtsignalering, wat garandeert dat de lamp voldoet aan de huidige regelgeving.

Kortom, de Was driekleurige lange doorrijverlichting is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar hoogwaardige, esthetisch aantrekkelijke contourmarkeringslichten die voldoen aan de verkeersveiligheidsnormen. Met zijn driekleurige functionaliteit, duurzaamheid en installatiegemak voldoet deze contourverlichting aan de verwachtingen van de meest veeleisende bestuurders.

FG1165PW168.1

Gegevensblad

Spanning
12/24V
Montageafmetingen
Wet
Marque
Was
ondersteuning voor broodjes
Lang

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: