Was verlichting wit bouliche

was wit ontruimingslicht

De Was uitklaringslichtunit heeft een transparante lens en witte LED's

De doorrijlamp heeft een diameter van 78mm

FG6590545IMB
€ 20,13
€ 20,13 € 16,64
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 20 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 20 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,20.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Was sjabloonverlichting wit bouliche

Het ontwerp van de Was witte doorrijlichtunit is zowel modern als functioneel. Het heeft een stevige, duurzame constructie, speciaal ontworpen om de meest veeleisende wegomstandigheden te weerstaan. De gebruikte materialen van hoge kwaliteit garanderen een lange levensduur en weerstand tegen de elementen.

Deze witte uitklaringslamp is uitgerust met een transparante lens die zorgt voor een optimale lichtverspreiding, waardoor de zichtbaarheid maximaal is, zelfs bij weinig licht. Het uitgestraalde witte licht is helder en duidelijk en helpt om de omgeving effectief te verlichten en de zichtbaarheid van het voertuig te verbeteren.

Dankzij de eenvoudige installatie kan de Was white clearance light snel worden gemonteerd op verschillende soorten voertuigen, waaronder vrachtwagens, aanhangers en caravans. Het voldoet ook aan de huidige veiligheidsnormen en garandeert een veilig en betrouwbaar gebruik.

Kortom, de Was witte doorrijlichtunit is een keuze van topkwaliteit voor wie op zoek is naar betrouwbare, krachtige signalisatieverlichting. Met zijn zorgvuldige ontwerp, uitstekende zichtbaarheid en uitzonderlijke duurzaamheid voldoet deze witte doorrijverlichting aan de strengste eisen op het gebied van verkeersveiligheid.

FG6590545IMB

Gegevensblad

Couleur
Wit
Marque
Was
bakkerij-eenheid
eenheid

Dit vind je misschien ook leuk