Horpol positielicht slim rood lichtbuis

Horpol 12/24V rood slank doorrijlicht/positielicht

Deze Horpol markeringslamp heeft een rode lichtbuis

De afmetingen van de Horpol smalle markeringslamp zijn: 133,8x26,8x14,4.

Deze Horpol contourverlichting voldoet aan de ECE goedkeuringsnormen.

FG2334LD
€ 14,21
€ 14,21 € 11,74
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 14 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 14 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,14.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Horpol slim markeringslicht rode lichtbuis

Het innovatieve kwaliteitsproduct van Horpol is een smalle markeringslamp met een lichtbuis die de veiligheid en zichtbaarheid van je voertuig moet verbeteren. Deze uitklaringslamp is speciaal ontworpen voor voertuigen zoals vrachtwagens, aanhangers, campers en caravans.

Het ultradunne, robuuste ontwerp van deze doorrijverlichting is een ideale oplossing voor diegenen die hun voertuig willen upgraden zonder afbreuk te doen aan het uiterlijk of de prestaties. De behuizing van het signaallicht is gemaakt van ABS-materiaal van hoge kwaliteit, dat goed bestand is tegen weersinvloeden, duurzaam is en een lange levensduur heeft.

De superheldere LED-lichtbuizen van de contourverlichting bieden uitstekende zichtbaarheid in alle rijomstandigheden, inclusief mist en regen. Bovendien zijn ze energiezuinig, wat betekent dat je kunt genieten van de uitzonderlijke helderheid zonder bang te hoeven zijn voor overmatig brandstofverbruik of lege batterijen.

De smalle doorrijlamp met lichtbuis voldoet aan de veiligheidsnormen van de Europese Unie en is E-mark goedgekeurd. Dit garandeert dat het product voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen en veilig op de weg kan worden gebruikt.

Kortom, de smalle doorrijlamp met lichtbuis van Horpol is een hoogwaardige optie om de zichtbaarheid en veiligheid van je voertuig te verbeteren. Met zijn ultraslanke ontwerp en superheldere LED-lichtbuizen biedt dit product een uitzonderlijke zichtbaarheid in alle rijomstandigheden, terwijl het eenvoudig te installeren is en voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen.

FG2334LD

Gegevensblad

Couleur
Rood
Spanning
12/24V
Hauteur
26,8 mm
Lengte
133,8 mm
Breedte
14,4 mm
Omgekeerde polariteit
Ja
Montageafmetingen
Universeel
aantal leds
1

Downloaden

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: