Optibeam phantom LM6 donkere zaklamp

Phantom LM6 waarschuwingslicht van Optibeam

Het Phantom-flitslicht van Optibeam is een Dark-model, wat betekent dat het een getinte lens en een volledig zwarte afscherming heeft om je voertuig een elegantere uitstraling te geven

HetOptibeam flitslicht heeft een slank ontwerp dat slechts 9 mm dik is, waardoor het risico op beschadiging kleiner wordt

De Phantom waarschuwingslamp van Optibeam is volledig beschermd tegen water, stof en trillingen

Het is ideaal voor werkmachines, bedrijfsvoertuigen en vrachtwagens, maar is ook zeer geschikt voor alle soorten voertuigen die effectieve signalering nodig hebben

De waarschuwingslamp onthoudt het laatste knipprogramma dat je hebt ingesteld en heeft synchronisatie in het geval van meerdere eenheden

De afmetingen van de flitslamp zijn:

  1. Lengte: 113mm
  2. Diepte: 9mm
FL1603-300705
€ 99,95
€ 99,95 € 82,60
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 99 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 99 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,99.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Optibeam phantom zaklamp LM6 Donker

De Phantom zaklamp van Optibeam is een hoogwaardig signaleringsapparaat dat is ontworpen om maximale zichtbaarheid te bieden in nood- en veiligheidssituaties. Deze ongelooflijk krachtige zaklamp is speciaal ontworpen voor professionele toepassingen, waar duidelijke en betrouwbare signalering essentieel is.

De Phantom van Optibeam heeft een slank, compact ontwerp voor eenvoudige integratie op een verscheidenheid aan voertuigen en apparatuur. De robuuste, weerbestendige behuizing zorgt voor een uitzonderlijke duurzaamheid, zelfs onder de zwaarste omstandigheden. DeOptibeam zaklamp is uitgerust met geavanceerde LED-technologie en biedt een opmerkelijke helderheid, waardoor optimale zichtbaarheid wordt gegarandeerd, zelfs bij daglicht of in omgevingen met weinig zichtbaarheid.

Dankzij de veelzijdigheid kan de Phantom waarschuwingslamp vanOptibeam worden gebruikt in een verscheidenheid aan toepassingen, waaronder hulpverleningsvoertuigen, beveiligingsvoertuigen, bouwplaatsen, landbouwmachines en vele andere.

Naast zijn superieure prestaties is de Phantom uitgerust met geavanceerde functies zoals aanpasbare flitsmodi en mogelijke synchronisatie met andere verkeerslichten, voor een perfecte coördinatie.

Kortom, de Phantom zwaailamp van Optibeam is een ideale keuze voor wie op zoek is naar een betrouwbare, duurzame en goed zichtbare signaleringsoplossing. Met zijn robuuste ontwerp, uitstekende prestaties en geavanceerde functies biedt het een verbeterde veiligheid in kritieke situaties en helpt het ongevallen te voorkomen en mensen en eigendommen te beschermen.

FL1603-300705

Gegevensblad

Spanning
12/24V
Hauteur
28 mm
Lengte
113 mm
Breedte
9mm

Klanten die dit product kochten, kochten ook: