Horpol positielicht slanke witte lichtbuis

Horpol slim markeringslicht wit lichtbuis

De smalle markeringslamp met lichtbuis van Horpol is een innovatief kwaliteitsproduct dat is ontworpen om de veiligheid en zichtbaarheid van je voertuig te verbeteren. Dit Horpol doorrijlicht is speciaal ontworpen voor vrachtwagens, aanhangers, campers en caravans.

Ultraslank, duurzaam ontwerp

Het ultraslanke ontwerp van deze Horpol doorrijlicht maakt het een ideale keuze voor degenen die extra functionaliteit aan hun voertuig willen toevoegen zonder afbreuk te doen aan het uiterlijk of de prestaties. De behuizing van Horpol's doorrijlicht is gemaakt van ABS van hoge kwaliteit om weerbestendigheid, duurzaamheid en een lange levensduur te garanderen.

Superheldere LED-lichtbuizen

Deze Horpol uitklaringslamp heeft superheldere LED-lichtbuizen die zorgen voor een uitstekende zichtbaarheid in alle rijomstandigheden, zelfs bij mist of regen. De LED's zijn energiezuinig, wat betekent dat je kunt genieten van superheldere verlichting zonder dat je je zorgen hoeft te maken over brandstofverbruik of lege batterijen.

Voldoet aan de veiligheidsnormen

Horpol's smalle doorrijlicht met lichtbuis voldoet aan de EU-veiligheidsnormen en is E-mark goedgekeurd. Dit garandeert dat het product voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen en veilig is voor gebruik op de weg.

Samengevat is de smalle doorrijlamp met lichtbuis van Horpol een superieure keuze om de zichtbaarheid en veiligheid van je voertuig te verbeteren. Met zijn ultraslanke ontwerp en superheldere LED-lichtbuizen biedt hij een uitzonderlijke zichtbaarheid in alle rijomstandigheden, is hij eenvoudig te installeren en voldoet hij aan de hoogste veiligheidsnormen.

FG2332LD
€ 14,21
€ 14,21 € 11,74
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 14 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 14 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,14.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Horpol 12/24V wit slank doorrijlicht/positielicht

Deze Horpol markeringslamp heeft een witte lichtbuis

De afmetingen van de Horpol smalle markeringslamp zijn: 133,8x26,8x14,4.

Deze Horpol contourverlichting voldoet aan de ECE-goedkeuringsnormen.

FG2332LD

Gegevensblad

Couleur
Wit
Spanning
12/24V
Hauteur
26,8 mm
Lengte
133,8 mm
Breedte
14,4 mm
Omgekeerde polariteit
Ja
Montageafmetingen
Universeel

Downloaden

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: