Fristom 8-LED oranje rechthoekig positielicht

Rechthoekig 8 LED oranje markeringslicht met plat zwart opschrift van fristom Fristom

De fristom 8 LED rechthoekige markeringslamp is slagvast

Het 8 LED-positielicht van Fristom creëert een unieke en verrassende lichtuitstraling

Het 8 Led positielicht heeft als afmetingen:

  1. Lengte: 120.4mm
  2. Hoogte: 27.7mm
  3. diepte: 15.7mm

Het 4 Led positielicht van Fristom is verkrijgbaar in wit, oranje, rood, groen en blauw

Het positielicht is E9 goedgekeurd

FG073ZLFT
€ 11,99
€ 11,99 € 9,91
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 11 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 11 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,11.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Fristom 8 LED oranje rechthoekige markeringslamp

Fristom biedt een innovatieve, krachtige markeringsverlichting met 8 LED's voor een veilige en betrouwbare oplossing in diverse toepassingen. Deze markeringslamp is speciaal ontworpen voor auto's, vrachtwagens, bussen, trekkers en aanhangers voor een betere zichtbaarheid op de weg.

De geavanceerde LED-technologie zorgt voor een uitzonderlijke helderheid en een laag energieverbruik, evenals een lange levensduur dankzij de duurzame, slijtvaste LED's. Het heldere, scherpe licht verbetert de zichtbaarheid voor andere bestuurders en vermindert het risico op ongelukken.

Het 8 LED-positielicht is eenvoudig te installeren en kan worden aangepast aan verschillende voertuigtypen. Het is voorzien van een robuuste behuizing die bestand is tegen stoten, stof en water voor optimale duurzaamheid, zelfs in zware omgevingsomstandigheden.

Het aerodynamische ontwerp verbetert de functionaliteit door de windweerstand te minimaliseren, terwijl de naleving van de strengste veiligheidsnormen een betrouwbaar gebruik en naleving van de verkeersregels garandeert.

Kortom, het 8 LED positielicht van Fristom biedt uitzonderlijke helderheid, optimale duurzaamheid en eenvoudige installatie om de verkeersveiligheid te verbeteren en maximale zichtbaarheid voor bestuurders van voertuigen te garanderen.

FG073ZLFT

Gegevensblad

Couleur
Oranje
aantal leds
8

Downloaden

FT073longfichetechniek

FT073longfichetechniek_nl

Downloaden (0)

Dit vind je misschien ook leuk