Fristom 8 LED rechthoekig positielicht, blauw

Rechthoekige 8 LED blauwe markeringslamp met plat zwart opschrift van fristom Fristom

De fristom 8 LED rechthoekige markeringslamp is slagvast

Het 8 LED-positielicht van Fristom creëert een unieke en verrassende lichtuitstraling

Het 8 Led positielicht heeft de volgende afmetingen:

  1. Lengte: 120.4mm
  2. Hoogte: 27.7mm
  3. diepte: 15.7mm

Het 4 Led positielicht van Fristom is verkrijgbaar in de kleuren wit, oranje, rood, groen en blauw

Het positielicht is E9 goedgekeurd

FG073NLFT
€ 11,99
€ 11,99 € 9,91
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 11 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 11 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,11.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Fristom rechthoekige markeringsverlichting 8 LED blauw

De 8 LED markeringslamp van Fristom is een innovatief, krachtig product dat is ontworpen om een veilige en betrouwbare oplossing te bieden in verschillende situaties. Deze Fristom markeringslamp is speciaal ontworpen voor verschillende voertuigen zoals auto's, vrachtwagens, bussen, tractoren en aanhangwagens en biedt een betere zichtbaarheid op de weg.

Dankzij de geavanceerde LED-technologie biedt deze 8-LED markeringsverlichting van Fristom een uitzonderlijke helderheid terwijl het energieverbruik wordt verminderd. De gebruikte LED's zijn duurzaam en gaan lang mee, wat een lange levensduur garandeert en tegelijkertijd een economische en milieuvriendelijke oplossing biedt. Bovendien verbeteren de helderheid en scherpte van het door de LED's uitgestraalde licht de zichtbaarheid voor andere bestuurders, waardoor het risico op ongevallen afneemt.

Deze 8 LED clearance light van Fristom is eenvoudig te installeren en past gemakkelijk op verschillende soorten voertuigen. De schokbestendige, stofdichte en waterdichte behuizing zorgt voor een optimale duurzaamheid, zelfs in zware omgevingsomstandigheden.

Het aerodynamische ontwerp van deze 8 LED clearance light van Fristom vermindert de windweerstand en verbetert de functionaliteit. Bovendien voldoet de lamp aan de strengste veiligheidsnormen, wat een betrouwbaar gebruik en naleving van de verkeersregels garandeert.

Kortom, de 8 LED doorrijverlichting van Fristom is een kwaliteitsproduct met een uitzonderlijke helderheid, optimale duurzaamheid en eenvoudige installatie. Het ontwerp is gericht op het verbeteren van de verkeersveiligheid door maximale zichtbaarheid te bieden aan bestuurders van verschillende soorten voertuigen.

FG073NLFT

Gegevensblad

Couleur
Blauw
aantal leds
8

Downloaden

FT073longfichetechniek

FT073longfichetechniek_nl

Downloaden (0)

Dit vind je misschien ook leuk