Fristom 8 LED rechthoekig positielicht Wit

Fristom 8 LED rechthoekig positielicht Wit

Het 8 LED positielicht van Fristom is een innovatief, hoogwaardig doorrijlicht dat is ontworpen om een veilige en betrouwbare oplossing te bieden voor verschillende toepassingen. Dit positielicht Fristom is speciaal ontworpen voor verschillende voertuigen zoals auto's, vrachtwagens, bussen, tractoren en aanhangwagens, waardoor ze beter zichtbaar zijn op de weg.

Uitgerust met de nieuwste LED-technologie, garandeert de 8 LED positielicht van Fristom een uitzonderlijke helderheid en een laag energieverbruik. Duurzame, duurzame LED's zorgen voor een lange levensduur van het product, waardoor het een economische en milieuvriendelijke keuze is. Bovendien produceren de LED's een helder, scherp licht, waardoor de zichtbaarheid voor andere bestuurders verbetert en de kans op ongevallen afneemt.

Het 8 LED positielicht van Fristom is ontworpen voor eenvoudige installatie en is perfect geschikt voor verschillende soorten voertuigen. Het is ook uitgerust met een schokbestendige, stofdichte en waterdichte behuizing, zodat het zelfs in zware omgevingsomstandigheden optimaal duurzaam is.

De functionaliteit van het 8 LED positielicht van Fristom wordt versterkt door het aerodynamische ontwerp, waardoor de windweerstand tot een minimum wordt beperkt. Bovendien voldoet het aan de strengste veiligheidsnormen, wat een betrouwbaar gebruik en naleving van de verkeersregels garandeert.

Samengevat is het 8 LED positielicht van Fristom een positielicht van topkwaliteit met een uitzonderlijke helderheid, optimale duurzaamheid en eenvoudige installatie. Het is ontworpen om de verkeersveiligheid te verbeteren en zorgt voor maximale zichtbaarheid voor bestuurders van voertuigen.

FG073BLFT
€ 11,99
€ 11,99 € 9,91
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 11 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 11 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,11.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Rechthoekige 8 LED witte markeringslamp met plat zwart opschrift van fristom Fristom

De fristom 8 led rechthoekige markeringslamp is slagvast

Het 8 led-positielicht van Fristom creëert een unieke en verrassende lichtuitstraling

Het 8 Led positielicht heeft de volgende afmetingen:

  1. Lengte: 120.4mm
  2. Hoogte: 27.7mm
  3. diepte: 15.7mm

Het 4 Led positielicht van Fristom is verkrijgbaar in de kleuren wit, oranje, rood, groen en blauw

Het positielicht is E9 goedgekeurd

FG073BLFT

Gegevensblad

Couleur
Wit
aantal leds
8

Downloaden

FT073longfichetechniek

FT073longfichetechniek_nl

Downloaden (0)

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: