Fristom 8 LED rechthoekig positielicht, groen

Rechthoekig 8 LED groen markeringslicht met plat zwart opschrift van fristom Fristom

De fristom 8 LED rechthoekige markeringslamp is slagvast

Het 8 LED-positielicht van Fristom creëert een unieke en verrassende lichtuitstraling

Het 8 Led positielicht heeft de volgende afmetingen:

  1. Lengte: 120.4mm
  2. Hoogte: 27.7mm
  3. diepte: 15.7mm

Het 4 Led positielicht van Fristom is verkrijgbaar in de kleuren wit, oranje, rood, groen en blauw

Het positielicht is E9 goedgekeurd

FG073ZIELLFT
€ 11,99
€ 11,99 € 9,91
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 11 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 11 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,11.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Fristom 8 LED rechthoekig positielicht, groen

De 8 LED-vrijlooplamp van Fristom is een innovatieve, krachtige oplossing voor uiteenlopende behoeften. Deze doorrijverlichting Fristom is speciaal ontworpen voor verschillende voertuigen zoals auto's, vrachtwagens, bussen, tractoren en aanhangwagens en biedt een betere zichtbaarheid op de weg.

Dankzij de geavanceerde LED-technologie garandeert de 8 LED-klaarlamp van Fristom een uitzonderlijke helderheid bij een lager energieverbruik. De gebruikte LED's zijn duurzaam en gaan lang mee, wat een lange levensduur van het product garandeert en economische en milieuvriendelijke keuzes bevordert. Bovendien produceren deze LED's een helder, duidelijk licht, wat de zichtbaarheid voor andere bestuurders verbetert en het risico op ongevallen vermindert.

De 8 LED clearance light van Fristom is eenvoudig te installeren en past gemakkelijk op verschillende soorten voertuigen. De schok-, stof- en waterbestendige behuizing zorgt voor optimale duurzaamheid, zelfs in zware omgevingsomstandigheden.

Het aerodynamische ontwerp van de 8 LED uitrijlicht van Fristom verbetert ook zijn functionaliteit door de windweerstand te verminderen. De lamp voldoet ook aan de strengste veiligheidsnormen, wat een betrouwbaar gebruik en naleving van de verkeersregels garandeert.

Kortom, de 8 LED doorrijlicht van Fristom is een kwaliteitsproduct met een uitzonderlijke helderheid, optimale duurzaamheid en eenvoudige installatie. Het belangrijkste doel is om de verkeersveiligheid te verbeteren door maximale zichtbaarheid te bieden aan bestuurders van verschillende soorten voertuigen.

FG073ZIELLFT

Gegevensblad

Couleur
Groen
aantal leds
8

Dit vind je misschien ook leuk