Fristom 8 rode LED rechthoekig positielicht

Fristom 8 LED rechthoekige markeringsverlichting, rood

De 8 LED contourverlichting van Fristom is een innovatieve, krachtige verlichting die een veilige en betrouwbare oplossing biedt voor verschillende toepassingen. Deze uitklaringslamp Fristom is speciaal ontworpen voor een breed scala aan voertuigen, waaronder auto's, vrachtwagens, bussen, tractoren en aanhangwagens, en verbetert de zichtbaarheid op de weg.

Dankzij de geavanceerde LED-technologie garandeert de 8 LED-klaarlamp van Fristom een uitzonderlijke helderheid bij een lager energieverbruik. Duurzame, duurzame LED's zorgen voor een lange levensduur van het product, waardoor dit een economische en milieuvriendelijke keuze is. Bovendien stralen ze een helder, duidelijk licht uit, wat de zichtbaarheid voor andere bestuurders verbetert en het risico op ongelukken vermindert.

Deze 8 LED clearance light van Fristom is ontworpen voor eenvoudige installatie en is perfect geschikt voor verschillende soorten voertuigen. De robuuste behuizing is bestand tegen stoten, stof en water en garandeert een optimale duurzaamheid, zelfs in zware omgevingsomstandigheden.

Het aerodynamische ontwerp van de 8 LED uitrijlicht van Fristom verbetert de functionaliteit door de windweerstand te verminderen. Bovendien voldoet de lamp aan de strengste veiligheidsnormen, wat een betrouwbaar gebruik en naleving van de verkeersregels garandeert.

Kortom, de 8 LED doorrijverlichting van Fristom is een product van topkwaliteit dat een uitzonderlijke helderheid, optimale duurzaamheid en eenvoudige installatie biedt. Het doel is om de verkeersveiligheid te verbeteren door maximale zichtbaarheid te garanderen voor bestuurders van verschillende voertuigen.

FG073CLFT
€ 11,99
€ 11,99 € 9,91
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 11 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 11 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,11.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Rechthoekige 8 LED rode markeringslamp met plat zwart opschrift van fristom Fristom

De fristom 8 LED rechthoekige markeringslamp is slagvast

Het 8 LED-positielicht van Fristom creëert een unieke en verrassende lichtuitstraling

Het 8 Led positielicht heeft de volgende afmetingen:

  1. Lengte: 120.4mm
  2. Hoogte: 27.7mm
  3. diepte: 15.7mm

Het 4 Led positielicht van Fristom is verkrijgbaar in de kleuren wit, oranje, rood, groen en blauw

Het positielicht is E9 goedgekeurd

FG073CLFT

Gegevensblad

Couleur
Rood
aantal leds
8

Downloaden

FT073longfichetechniek

FT073longfichetechniek_nl

Downloaden (0)

Dit vind je misschien ook leuk