Juluen Flash ST6 6 led wit

Flitser ST6 6 led wit van Juluen

De ST6 flitser heeft 23 flitsstanden

De Juluen witte flitser is extra dun: slechts 9mm dik

Het ontwerp van de Juluen flitser is trillings- en weerbestendig

Afmetingen:

  1. Lengte: 112mm
  2. Breedte: 28mm
  3. Diepte: 9mm
F0085ST6
€ 99,40
€ 99,40 € 82,15
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 99 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 99 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,99.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Juluen Flash ST6 6 led wit

De ST6 6 LED witte flitser van Juluen is een krachtig signaalapparaat dat is ontworpen om maximale zichtbaarheid te bieden in een verscheidenheid aan toepassingen. Deze horizontale flitser is uitgerust met zes witte LED's, die zorgen voor een hoge lichtintensiteit en een uitstekende signaalscherpte.

De ST6 maakt gebruik van state-of-the-art technologie om krachtige, knipperende lichtuitbarstingen te produceren, waardoor het ideaal is voor gebruik in omgevingen waar zichtbaarheid essentieel is, zoals noodhulpvoertuigen, beveiligingsvrachtwagens en bouwmaterieel.

Dankzij het robuuste en duurzame ontwerp is deze flitser bestand tegen zware weersomstandigheden, stof en trillingen, waardoor het een betrouwbare keuze is voor gebruik buitenshuis. Dankzij de compacte, onopvallende behuizing is hij eenvoudig te installeren op verschillende voertuigen en apparatuur.

De ST6 heeft ook een synchronisatiefunctie, waardoor hij kan worden gecoördineerd met andere verkeerslichten voor meer efficiëntie en algehele zichtbaarheid.

Samengevat is de ST6 6 LED witte flitser van Juluen een signalisatietoestel van hoge kwaliteit, met een uitzonderlijke zichtbaarheid, duurzaamheid en installatiegemak. Het is bij uitstek geschikt voor toepassingen die een duidelijk, krachtig lichtsignaal vereisen.

F0085ST6

Gegevensblad

Couleur
Wit
Spanning
12/24V
Hauteur
28 mm
Lengte
112 mm
Aantal modi
23
Diepte
9mm
aantal leds
6

Dit vind je misschien ook leuk