Juluen Flash ST6 6 led oranje en wit

Flitser ST6 6 led wit en oranje van Juluen

De ST6 flitser heeft 23 flitsstanden

De tweekleurenflitser van Juluen is extra dun: slechts 9 mm dik

Het ontwerp van de flitser van Juluen is bestand tegen trillingen en weersinvloeden

De flitser heeft een multi-geheugenontwerp om direct te schakelen tussen de geselecteerde modus en/of kleuren

Afmetingen:

  1. Lengte: 112mm
  2. Breedte: 28mm
  3. Diepte: 9mm
F0481ST6
€ 119,61
€ 119,61 € 98,85
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 119 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 119 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 1,19.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Juluen Flash ST6 6 led oranje en wit.

Juluen's tweekleurig zwaailicht in oranje en wit is een zeer effectief visueel apparaat dat is ontworpen voor een duidelijke en opvallende signalering. Deze veelzijdige zwaailamp combineert oranje en witte LED's van hoge kwaliteit om een opvallend, goed zichtbaar licht te produceren.

Dankzij de geavanceerde technologie biedt deze tweekleurige zwaailamp een hoge lichtsterkte en een gelijkmatige lichtverdeling, waardoor hij ideaal is voor gebruik in verschillende signaleringstoepassingen. Of het nu gaat om hulpverleningsvoertuigen, bouwvoertuigen, vrachtwagens, aanhangers of ander materieel dat lichtsignalering nodig heeft, deze tweekleurige zwaailamp voldoet aan uw behoeften.

Het compacte, robuuste ontwerp van deze zwaailamp maakt hem bestand tegen de meest veeleisende omgevingsomstandigheden. Hij is bestand tegen schokken, trillingen en weersinvloeden en garandeert maximale duurzaamheid en betrouwbare prestaties, zelfs in zware omstandigheden.

Bovendien is dit zwaailicht eenvoudig te installeren dankzij het praktische ontwerp en het flexibele montagesysteem. Het wordt geleverd met de nodige accessoires voor een veilige en snelle installatie op verschillende soorten voertuigen of apparatuur.

Kortom, de tweekleurige oranje en witte zwaailamp van Juluen is een hoogwaardige oplossing voor bewegwijzering die uitzonderlijke zichtbaarheid en uitstekende duurzaamheid biedt. Betrouwbaar en veelzijdig, het zal voldoen aan de signaleringseisen van een verscheidenheid van toepassingen, het garanderen van veiligheid en efficiëntie in alle contexten.

F0481ST6

Gegevensblad

Couleur
Oranje
Wit
Spanning
12/24V
Hauteur
28,1 mm
Lengte
112,6 mm
Aantal modi
28
Diepte
9mm
aantal leds
6

Dit vind je misschien ook leuk