Juluen Flash ST6 getinte lens 6 led blauw

Juluen ST6 flitser 6 led blauw

De ST6 flitser heeft 29 flitsstanden

De lens van de flitser is getint om je voertuig een elegante look te geven

De blauwe flitser van Juluen is extra dun: slechts 9 mm dik

Juluen's flitserontwerp is bestand tegen trillingen en weersinvloeden

Afmetingen:

  1. Lengte: 112mm
  2. Breedte: 28mm
  3. Diepte: 9mm
F02160764ST6
€ 132,97
€ 132,97 € 109,89
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 132 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 132 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 1,32.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Juluen Flash ST6 6 led getinte lens blauw

De blauwe flitser ST6 6 LED's van Juluen is een krachtig signaalapparaat dat is ontworpen om maximale zichtbaarheid te bieden in verschillende toepassingen. Deze horizontale flitser is uitgerust met zes blauwe LED's, die zorgen voor een hoge lichtsterkte en een uitstekende signaalhelderheid.

De ST6 maakt gebruik van ultramoderne technologie om krachtige, knipperende lichtuitbarstingen te produceren, waardoor hij ideaal is voor gebruik in omgevingen waar zichtbaarheid essentieel is, zoals noodhulpvoertuigen, veiligheidstrucks en bouwmaterieel.

Dankzij het robuuste en duurzame ontwerp is deze flitser bestand tegen zware weersomstandigheden, stof en trillingen, waardoor het een betrouwbare keuze is voor gebruik buitenshuis. Dankzij de compacte, onopvallende behuizing is hij eenvoudig te installeren op verschillende voertuigen en apparatuur.

De ST6 is ook uitgerust met een synchronisatiefunctie, waardoor hij kan worden gecoördineerd met andere verkeerslichten voor meer efficiëntie en algehele zichtbaarheid.

Samengevat is de ST6 6 LED blauwe flitser van Juluen een signalisatietoestel van hoge kwaliteit dat een uitzonderlijke zichtbaarheid, duurzaamheid en installatiegemak biedt. Het is bij uitstek geschikt voor toepassingen die een duidelijk, krachtig lichtsignaal vereisen.

F02160764ST6

Gegevensblad

Couleur
Blauw
Spanning
12/24V
Hauteur
28 mm
Lengte
112 mm
Aantal modi
29
Diepte
9mm
Gekleurde lens
Getint helder
aantal leds
6

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: