Juluen Flash ST6 6 led rood en oranje

Juluen ST6 flitser met 6 rode en oranje LED's

De ST6 flitser heeft 23 flitsstanden

De Juluen tweekleurenflitser is extra dun: slechts 9 mm dik

Juluen's flitserontwerp is bestand tegen trillingen en weersinvloeden

De flitser heeft een multi-geheugenontwerp om direct te schakelen tussen de geselecteerde modus en/of kleuren

Afmetingen:

  1. Lengte: 112mm
  2. Breedte: 28mm
  3. Diepte: 9mm
F0429ST6
€ 119,61
€ 119,61 € 98,85
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 119 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 119 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 1,19.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Juluen Flash ST6 6 led rood en oranje

De tweekleurenflitser ST6- rood en oranje van Juluen is een ideale keuze voor toepassingen waarbij een zeer zichtbare en effectieve visuele waarschuwing nodig is. Deze veelzijdige flitser biedt een combinatie van oranje en rode kleuren, die bekend staan om het trekken van de aandacht en het communiceren van belangrijke waarschuwingen.

Met zijn compacte ontwerp en robuuste constructie is de tweekleurenflitser van Juluen gebouwd om de zwaarste omstandigheden te weerstaan. Hij is voorzien van een duurzame lens die het licht optimaal verspreidt, waardoor maximale zichtbaarheid wordt gegarandeerd, zelfs in omgevingen met veel omgevingslicht.

Deze flitser is uitgerust met hoogwaardige LED-technologie die zorgt voor een intense helderheid en een laag energieverbruik. Deze energiezuinigheid maakt het een economische en milieuvriendelijke oplossing.

De tweekleurenflitser van Juluen biedt ook een grote flexibiliteit als het gaat om montage. Hij kan eenvoudig op verschillende oppervlakken worden bevestigd dankzij de verstelbare montagebeugels. Bovendien is hij compatibel met alarmsystemen, noodvoertuigen, industriële en beveiligingsapparatuur en andere toepassingen die een duidelijke en betrouwbare visuele waarschuwing vereisen.

Kortom, de tweekleurige oranje en rode flitser van Juluen is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een effectieve visuele waarschuwing van hoge kwaliteit. De opvallende kleurencombinatie, robuuste constructie en eenvoudige installatie maken het een betrouwbaar en veelzijdig product voor een reeks industriële en veiligheidstoepassingen.

F0429ST6

Gegevensblad

Couleur
Oranje
Rood
Spanning
12/24V
Hauteur
28,1 mm
Lengte
112,6 mm
Aantal modi
28
Diepte
9mm
aantal leds
6

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: