Juluen Flash ST6 getinte lens 6 led oranje

Juluen Flash ST6 6 led oranje

De ST6 flitser heeft 29 flitsstanden

De lens van de flitser is getint om een elegante look aan je voertuig te geven

De Juluen oranje flitser is extra slank: slechts 9mm dik

Het ontwerp van de Juluen flitser is trillings- en weerbestendig

Afmetingen:

  1. Lengte: 112mm
  2. Breedte: 28mm
  3. Diepte: 9mm
F0757ST6
€ 132,97
€ 132,97 € 109,89
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 132 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 132 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 1,32.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Juluen Flash ST6 6 led getinte lens oranje

De ST6 oranje LED flitser met getinte lens van Juluen is een ideale keuze voor wie op zoek is naar een effectieve en stijlvolle verlichtingsoplossing. Met 6 oranje LED's met hoge intensiteit biedt deze flitser een uitzonderlijke zichtbaarheid, dag en nacht.

De blauw getinte lens geeft deze ST6 LED flitser een uniek esthetisch uiterlijk, waardoor hij opvalt in stijl. De combinatie van de zwarte behuizing en het getinte glas creëert een moderne, discrete look die perfect past bij elk voertuig of uitrusting.

Dankzij de geavanceerde LED-technologie biedt deze ST6 flitser van Juluen uitstekende lichtprestaties terwijl hij minder energie verbruikt. Je profiteert van een langere levensduur en zuiniger gebruik.

Deze ST6 LED flitser is eenvoudig te installeren en is ook zeer veelzijdig. Of je hem nu gebruikt voor een politieauto, een werkvoertuig, een ambulance of een ander hulpverleningsvoertuig, hij voldoet zeker aan je signaleringsbehoeften.

Kortom, Juluen's ST6 LED oranje zaklamp met getint glas is een kwaliteitsproduct dat uitzonderlijke zichtbaarheid, een goed uiterlijk en energiezuinigheid biedt. Kies voor deze betrouwbare, krachtige lamp om jouw veiligheid en die van anderen op de weg te garanderen.

F0757ST6

Gegevensblad

Couleur
Oranje
Spanning
12/24V
Hauteur
28 mm
Lengte
112 mm
Aantal modi
29
Diepte
9mm
Gekleurde lens
Getint helder
aantal leds
6

Dit vind je misschien ook leuk