Juluen Mini Falcon Flash Ramp Helder oranje LED vaste lens

Juluen mini Falcon oranje zwaailamp

De Juluen mini Falcon zwaailamp heeft 24 oranje LED's en een transparante lens

De Falcon zwaailamp heeft een vaste beugel en een kabelaansluiting

Het heeft 29 verschillende flitsstanden

Het Juluen zwaailicht is water- en trilbestendig en heeft een compact ontwerp

Afmetingen zijn:

  1. Lengte: 251mm
  2. Breedte: 170mm
AC0375FALCON
€ 166,69
€ 166,69 € 137,76
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 166 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 166 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 1,66.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Juluen Mini Falcon Flitslamp Vast oranje LED heldere lens

De Juluen Mini Falcon zaklamp is een compact en veelzijdig apparaat dat is ontworpen voor noodhulp- en beveiligingsvoertuigen. Met zijn solide, duurzame constructie is hij ideaal voor snelle responssituaties en operaties in het veld.

De Mini Falcon zaklamp is uitgerust met heldere oranje LED's die zorgen voor een uitzonderlijke zichtbaarheid, zelfs bij weinig licht. De LED's zijn strategisch geplaatst over de lengte van de arm om een gelijkmatige lichtverdeling te garanderen. Ze zijn ook energiezuinig ontworpen voor een lange levensduur en maximale efficiëntie.

De transparante lens van de Mini Falcon flitser zorgt voor een optimale lichttransmissie, waardoor een maximale zichtbaarheid wordt gegarandeerd. De lens is ontworpen om bestand te zijn tegen stoten en krassen, waardoor de duurzaamheid van de lamp in veeleisende omgevingen gegarandeerd is.

De Mini Falcon is eenvoudig te installeren dankzij de opschroefbare montagebeugel, waarmee hij veilig op verschillende soorten voertuigen kan worden bevestigd. Hij heeft ook een handige voedingskabel die aangesloten kan worden op de voeding van het voertuig voor eenvoudig gebruik.

Kortom, de Mini Falcon zaklamp van Juluen is een compact maar krachtig apparaat, met heldere oranje LED's en een stevige, heldere lens. Hij is ideaal voor het verbeteren van de zichtbaarheid en veiligheid in hulpverlenings- en beveiligingsvoertuigen.

AC0375FALCON

Gegevensblad

Couleur
Oranje
Certificering
CEE R10
ECE R65
Lengte
250 mm
Aantal modi
29
Montage
Vast
Gekleurde lens
transparant
type verbinding
kabel
aantal leds
24
Marque
Juluen

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: