Fristom werklamp rood frame 4100lm geconcentreerde flux

Vierkante werklamp met rood frame Fristom

De vierkante werklamp Fristom heeft een geconcentreerde lichtopbrengst zodat hij werkgebieden op grote afstand verlicht.

Deze vierkante werklamp van Fristom heeft een lichtstroom van 4100lm en een lichtsterkte van 5700K

De Fristom vierkante werklamp is uitgerust met 9 krachtige CREE LED's die 38W verbruiken

Deze werklampen zijn zeer nuttig voor vele toepassingen zoals vrachtwagens, auto's, landbouwmachines, tractoren, industriële machines, bouw enz

De vierkante werklampen van Fristom zijn zeer goed bestand tegen vocht en stoten, en dankzij hun kleine formaat kunnen ze op allerlei moeilijk bereikbare plaatsen worden geïnstalleerd.

De afmetingen van de vierkante werklamp Fristom zijn:

  1. Hoogte met voet: 142mm
  2. Hoogte lens: 100mm
  3. Lengte: 100mm
  4. Diepte: 80mm
PL0361FT
€ 93,41
€ 93,41 € 77,20
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 93 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 93 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,93.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Fristom rood frame werklamp 4100lm geconcentreerde flux

De vierkante werklamp van Fristom is een innovatief product dat is ontworpen om te voldoen aan professionele verlichtingsbehoeften. Deze lamp is uitgerust met geavanceerde functies waarmee hij zich onderscheidt op de markt.

Met zijn krachtige LED-lichtbron biedt de Fristom vierkante werklamp krachtige, gelijkmatige verlichting, ideaal voor veeleisende werkomgevingen. De gebruikte LED's zijn energiezuinig, zodat ze minder energie verbruiken dan traditionele lampen, terwijl ze een langere levensduur hebben.

Het ontwerp van de Fristom vierkante werklamp is robuust en duurzaam, waardoor betrouwbaar gebruik onder de zwaarste omstandigheden gegarandeerd is. De schok- en trilbestendige aluminium behuizing beschermt de interne componenten effectief en zorgt voor een lange levensduur van het product.

Kortom, de Fristom werklamp is een verstandige keuze voor professionals die op zoek zijn naar een krachtige, duurzame en veelzijdige verlichtingsoplossing. De lichtopbrengst, robuustheid en geavanceerde functies maken het een essentieel hulpmiddel voor een verscheidenheid aan klussen, of het nu in de bouw, auto-industrie, onderhoud of andere activiteiten is waarvoor verlichting van hoge kwaliteit nodig is.

PL0361FT

Gegevensblad

Couleur
Wit
Spanning
12-36v
Hauteur
100 mm
Lengte
100 mm
Breedte
80 mm
Lumen
4100 lm
Diepte
80 mm
Hoogte met steun
141 mm
Bedrijfstemperatuur
-40- +35°C
materiële ondersteuning
aluminium
verbruik
38W
Revêtement
5700
Marque
Fristom

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: