• Alleen online

Basis Geleide Oprijplaat 308mm 3900lm

Basis ledstrip 308mm 3900lm

De 60 LED stripverlichting is een innovatieve verlichtingsoplossing die nieuwe normen stelt voor prestaties en energie-efficiëntie. Met zijn elegante design en veelzijdige functionaliteit is deze LED stripverlichting ontworpen om optimale verlichting te bieden in verschillende omgevingen, van industriële toepassingen tot huishoudelijke ruimtes.

Met in totaal 60 zorgvuldig geïntegreerde LED's staat deze LED stripverlichting garant voor een uitstekende, uniforme helderheid, die zorgt voor helder, scherp zicht in elke hoek van de kamer. De geavanceerde technologie zorgt voor een niet-verblindende lichtspreiding en creëert een uitnodigende en comfortabele sfeer in elke woon- of werkruimte.

De robuuste, duurzame constructie van de 60 LED stripverlichting zorgt voor langdurige betrouwbaarheid, waardoor het een ideale keuze is voor veeleisende toepassingen. Het hoogwaardige materiaal van de behuizing zorgt voor een efficiënte warmteafvoer, waardoor de LED's langer meegaan met behoud van optimale verlichtingsprestaties.

Met zijn lage energieverbruik is deze LED stripverlichting een milieuvriendelijke, kosteneffectieve oplossing die aanzienlijke energiebesparingen biedt met behoud van een constante, betrouwbare helderheid. De compatibiliteit met verschillende regelsystemen maakt het eenvoudig om de lamp aan te passen aan de specifieke behoeften van de gebruiker en biedt ongeëvenaarde flexibiliteit wat betreft het aanpassen van de lichtintensiteit en kleurtemperatuur.

Deze 60 LED stripverlichting is eenvoudig te installeren en te onderhouden en is ontworpen om het installatieproces te vereenvoudigen zonder afbreuk te doen aan de verlichtingskwaliteit. Het slanke, onopvallende ontwerp past harmonieus in elke omgeving, voegt een vleugje moderniteit toe en verbetert tegelijkertijd de functionaliteit van de ruimte.

Kortom, de 60 LED stripverlichting is veel meer dan zomaar een armatuur. Het is een geavanceerde verlichtingsoplossing die uitzonderlijke prestaties, verbeterde duurzaamheid en energie-efficiëntie combineert en zorgt voor een superieure verlichtingservaring en een aangename sfeer, of het nu gaat om professionele of huishoudelijke ruimtes.

RL0076LB
€ 45,74
€ 45,74 € 37,80
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 45 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 45 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,45.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

RL0076LB

Gegevensblad

Spanning
12/24V
Lengte
307 mm
Positie
Geen
Theoretisch Lumen
3900lm
Diepte
65 mm
Hoogte met steun
79 mm
stroom
90W
aantal leds
60
dubbele ledstrip
geen

Klanten die dit product kochten, kochten ook: