Juluen Mini Falcon Flash Ramp Vaste oranje led lens

Juluen mini Falcon oranje zwaailamp

De Juluen mini Falcon zwaailamp heeft 24 oranje LED's en een oranje lens

De Falcon zwaailamp heeft een vaste beugel en een kabelaansluiting

Het heeft 29 verschillende flitsstanden

Het Juluen zwaailicht is water- en trilbestendig en heeft een compact ontwerp

Afmetingen zijn:

  1. Lengte: 251mm
  2. Breedte: 170mm
AC0368FALCON
€ 166,69
€ 166,69 € 137,76
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 166 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 166 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 1,66.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Juluen Mini Falcon zaklamp met oranje LED lens

Juluen's Mini Falcon zaklamp met oranje LED en oranje lens is een compact, krachtig apparaat dat is ontworpen om optimale zichtbaarheid te bieden in omstandigheden met weinig licht.

De Mini Falcon zaklamp heeft een speciaal ontworpen oranje LED die een helder, duidelijk licht uitstraalt in het oranje kleurbereik. Deze kleur wordt vaak gebruikt om waarschuwingen of noodsituaties aan te geven, waardoor het een ideale keuze is voor toepassingen die verlichte bewegwijzering vereisen.

De oranje lens van de flitslamp verdeelt het licht gelijkmatig, waardoor de zichtbaarheid in alle richtingen wordt gemaximaliseerd. Het helpt ook om het licht te concentreren in een smalle bundel, waardoor het gemakkelijker is om het lichtsignaal te richten.

Dankzij het compacte ontwerp van de Mini Falcon kan hij gemakkelijk op verschillende steunen worden gemonteerd dankzij de unieke boutbeugel. Dit biedt een grote installatieflexibiliteit en maakt het mogelijk om hem op verschillende voertuigen en apparaten te gebruiken.

Kortom, Juluen's Mini Falcon flitslicht met oranje LED en oranje lens is een veelzijdige, hoogwaardige keuze voor wie heldere, zichtbare bewegwijzering nodig heeft. Of het nu voor beveiliging, noodgevallen of speciale voertuigtoepassingen is, deze compacte flitslamp zal aan uw behoeften voldoen met zijn helderheid en installatiegemak.

AC0368FALCON

Gegevensblad

Couleur
Oranje
Certificering
CEE R10
ECE R65
Lengte
250 mm
Aantal modi
29
Montage
Vast
Gekleurde lens
oranje
type verbinding
kabel
aantal leds
24
Marque
Juluen

Dit vind je misschien ook leuk