Juluen Mini Falcon Flash Ramp Magnetisch Oranje LED Heldere Lens

Juluen mini Falcon oranje zwaailamp

De Juluen mini Falcon zwaailamp heeft 24 oranje LED's en een transparante lens

De Falcon zwaailamp heeft een magnetische houder en kan worden aangesloten via de sigarettenaansteker

Het heeft 29 verschillende flitsstanden

Het Juluen zwaailicht is water- en trilbestendig en heeft een compact ontwerp

Afmetingen zijn:

  1. Lengte: 251mm
  2. Breedte: 170mm
AC0344FALCON
€ 195,68
€ 195,68 € 161,72
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 195 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 195 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 1,95.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Juluen Mini Falcon Flitslicht Helder oranje ledlens

De Juluen Mini Falcon zaklamp is een compact en veelzijdig apparaat dat is ontworpen voor gebruik in een verscheidenheid aan waarschuwingslichttoepassingen. Het beschikt over oranje LED-technologie voor uitzonderlijke zichtbaarheid, zelfs bij weinig licht.

Het ontwerp van de Mini Falcon is strak en modern, met een zwarte afwerking en een transparante lens die zorgt voor een gelijkmatige verdeling van het licht dat door de LED's wordt uitgestraald. De transparante lens biedt ook effectieve bescherming tegen beschadiging.

Dit model is uitgerust met een magnetisch bevestigingssysteem, waardoor het gemakkelijk te installeren en te verwijderen is van verschillende metalen oppervlakken. Deze praktische functie maakt een snelle installatie mogelijk zonder dat er extra gereedschap nodig is.

Deze flitsbalk heeft ook meerdere knippermodi, wat flexibiliteit biedt in het gebruik en het aanpassen van het waarschuwingslicht. De verschillende modi omvatten gesynchroniseerde en afwisselende knippatronen, aangepast aan de specifieke behoeften van de gebruiker.

Kortom, de Mini Falcon-zaklamp van Juluen is een compact, krachtig en eenvoudig te installeren product dat uitzonderlijke zichtbaarheid biedt dankzij de oranje LED's en transparante lens. Of het nu gaat om verkeersveiligheid, noodsignalisatie of andere toepassingen waarbij een effectief waarschuwingslicht nodig is, de Mini Falcon is een betrouwbare en praktische keuze.

AC0344FALCON

Gegevensblad

Couleur
Oranje
Certificering
CEE R10
ECE R65
Lengte
250 mm
Aantal modi
29
Montage
Magnetisch
Gekleurde lens
transparant
type verbinding
Aansteker
aantal leds
24
Marque
Juluen

Dit vind je misschien ook leuk