Hadley stalen luchthoorn 480mm (Ø125mm)

Hadley 490 mm stalen luchthoorn

De Hadley luchthoorn van 490 mm is een onmisbaar accessoire voor vrachtwagenbezitters en autoliefhebbers. Deze luchthoorn is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen voor uitzonderlijke geluidsprestaties en maximale duurzaamheid.

Uitzonderlijke geluidsprestaties

Met een lengte van 490 mm produceert deze persluchthoorn van Hadley een krachtig, doordringend geluid dat perfect is voor situaties waarin een luide, duidelijke geluidswaarschuwing nodig is. Hij is ideaal voor gebruik op wegen, bouwterreinen, havens en industriële locaties.

Maximale duurzaamheid

De hoorn van Hadley is ontworpen om duurzaam en weerbestendig te zijn, wat betekent dat hij de ontberingen van de weg jarenlang kan weerstaan. Hij is ook gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken, zodat hij lang meegaat.

Snelle en eenvoudige installatie

Deze Hadley persluchttrompet is eenvoudig te installeren en past op verschillende voertuigen, waaronder vrachtwagens en terreinwagens. Hij wordt gemakkelijk en stevig op je voertuig bevestigd en levert in een mum van tijd uitstekende geluidsprestaties.

Verkrijgbaar bij Ducheminagt

Als je op zoek bent naar een persluchttrompet van hoge kwaliteit voor je vrachtwagen of ander voertuig, dan is de Hadley 490 mm trompet een uitstekende keuze. Verkrijgbaar bij Ducheminagt, uw specialist in vrachtwagenaccessoires, is deze perslucht trompet niet alleen betrouwbaar en robuust, maar biedt ook uitzonderlijke geluidsprestaties voor maximale veiligheid op de weg.

K0886HAD
€ 143,99
€ 143,99 € 119,00
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 143 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 143 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 1,43.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

490 mm messing luchthoorn voor vrachtwagens met een diameter van 127 mm

Voor deze luchthoorn heb je een luchtbron met ventiel (solenoïde) en een buis nodig die minstens 4 tot 8 bar druk produceert

Voor een optimaal geluid en om de montage van de luchthoorn zo eenvoudig mogelijk te maken, raden we onze aansluitset aan, die bestaat uit..:

Luister naar het geluid

K0886HAD

Gegevensblad

Surface
chroom
Lengte
490 mm
Diameter
127 mm
trompet materialen
roestvrij staal
aantal hoorns
1

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: