Fristom oranje rechthoek positielicht

Fristom oranje rechthoekige markeringslamp

Fristom is een rechthoekige markeringslamp van hoge kwaliteit die de zichtbaarheid en veiligheid op de weg verbetert, speciaal ontworpen voor voertuigen zoals vrachtwagens, bestelwagens en aanhangwagens. De lamp maakt gebruik van de nieuwste LED-technologie en garandeert een superieure helderheid en een langere levensduur dan traditionele lampen. Zelfs bij weinig licht of slecht zicht geven de LED's een helder, duidelijk licht, waardoor het licht gemakkelijk te zien is.

Het rechthoekige positielicht heeft een elegant, compact ontwerp waardoor het kan worden aangepast aan verschillende voertuigconfiguraties. Het is ook eenvoudig te installeren en aan te sluiten, waardoor het praktisch is voor gebruikers van elk niveau.

De lamp is schokbestendig, stofdicht en waterdicht, waardoor hij geschikt is voor buitengebruik in verschillende weersomstandigheden. Het is ook ontworpen om betrouwbaar en stabiel te werken, zodat het na verloop van tijd consistent blijft presteren.

De rechthoekige positielamp van Fristom is energiezuinig, waardoor hij kosteneffectief is en een uitstekende lichtopbrengst biedt. Kortom, het is een product van topkwaliteit dat uitstekende zichtbaarheid, duurzaamheid, installatiegemak en energie-efficiëntie combineert en een betrouwbare, hoogwaardige optie biedt om de veiligheid en zichtbaarheid van uw voertuig op de weg te verbeteren.

FG0045ZFT
€ 8,94
€ 8,94 € 7,39
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 8 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 8 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,08.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Oranje rechthoekig positielicht Fristom

Het rechthoekige positielicht van Fristom is slagvast

De afmetingen van het witte rechthoekige markeringslicht zijn:

  1. Lengte: 110mm
  2. diepte: 18mm
  3. Hoogte: 30.5mm

Het rechthoekige positielicht van Fristom is verkrijgbaar in wit, oranje, rood, groen en blauw

Het rechthoekige positielicht van Fristom is goedgekeurd voor E9

FG0045ZFT

Gegevensblad

Couleur
Oranje
Spanning
12/30V
Certificering
E9
aantal leds
1

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: