Fristom 2 LED rechthoekig positielicht, blauw

Rechthoekig 2 LED-positielicht, blauw, merk Fristom

De 2 Led rechthoekige positielamp van Fristom is slagvast

De afmetingen van de 2 Led rechthoekige positielamp van Fristom zijn:

  1. Lengte: 85mm
  2. Hoogte: 27mm
  3. Diepte: 11mm

E9 goedgekeurd


Lengte: 85mm
Breedte: 27mm
Hartafstand: 57,5mm

Deze lamp is EMC- en E9-goedgekeurd.

FG0015NFT
€ 7,67
€ 7,67 € 6,34
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 7 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 7 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,07.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Fristom 2 LED rechthoekig positielicht, blauw

Fristom biedt een hoogwaardig rechthoekig positielicht met 2 LED's, ontworpen om de zichtbaarheid en veiligheid op de weg te verbeteren. Dankzij de geavanceerde LED-technologie biedt dit positielicht een uitstekende helderheid en een lange levensduur.

Als essentieel onderdeel van de voertuigsignalering onderscheidt dit positielicht zich door zijn ongeëvenaarde betrouwbaarheid en prestaties. Het robuuste ontwerp en de weerstand tegen de zwaarste weersomstandigheden maken het perfect geschikt voor elke situatie.

Het 2 LED rechthoekige positielicht van Fristom is eenvoudig te installeren en is compatibel met verschillende soorten voertuigen, waaronder auto's, vrachtwagens en motoren, en past zich eenvoudig aan hun ontwerp aan voor een harmonieuze integratie.

Naast de hoofdsignaalfunctie heeft dit positielicht een modern, esthetisch ontwerp dat een vleugje stijl toevoegt aan je voertuig. De compacte, elegante behuizing past perfect bij het algemene uiterlijk van je auto zonder dat dit ten koste gaat van de functionaliteit.

Kortom, het 2 LED rechthoekige positielicht van Fristom is de ideale keuze voor wie op zoek is naar een kwaliteitsproduct dat betrouwbaar is en goed presteert als het gaat om veiligheid en stijl op de weg. Met zijn geavanceerde LED-technologie en eenvoudige installatie zal dit product aan al je verwachtingen voldoen.

FG0015NFT

Gegevensblad

Couleur
Blauw
Spanning
12/24V
Certificering
EMC E9
Hauteur
27 mm
Lengte
85 mm
Stroomsterkte
0,02A
aantal leds
2

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: