Fristom 2 LED rechthoekig positielicht, groen

Rechthoekig 2 LED-positielicht, groen, merk Fristom

Het 2 Led rechthoekig positielicht van Fristom is slagvast

De afmetingen van het 2 Led rechthoekig positielicht van Fristom zijn:

  1. Lengte: 85mm
  2. Hoogte: 27mm
  3. Diepte: 11mm

Goedgekeurd voor E9

FG0015ZIELFT
€ 7,67
€ 7,67 € 6,34
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 7 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 7 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,07.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Fristom 2 LED rechthoekig positielicht, groen

Het 2 LED rechthoekig positielicht van Fristom is een product van topkwaliteit dat is ontworpen om optimale zichtbaarheid te bieden en de verkeersveiligheid te verbeteren. Dankzij de geavanceerde LED-technologie garandeert dit 2 LED rechthoekig positielicht van Fristom een uitzonderlijke helderheid en een lange levensduur.

Als essentieel onderdeel van de voertuigsignalering onderscheidt dit 2 LED rechthoekig positielicht van Fristom zich door zijn ongeëvenaarde betrouwbaarheid en prestaties. Het robuuste ontwerp maakt het zeer goed bestand tegen de zwaarste weersomstandigheden, waardoor het ideaal is voor gebruik in alle omstandigheden.

Eenvoudige installatie en compatibiliteit met verschillende voertuigen zijn opvallende kenmerken van dit rechthoekige 2 LED-positielicht van Fristom. Of je nu een auto, vrachtwagen of motor hebt, het kan eenvoudig op je voertuig worden gemonteerd voor naadloze integratie.

Naast de hoofdsignaalfunctie heeft dit rechthoekige 2 LED-positielicht van Fristom ook een aantrekkelijk, modern ontwerp dat een vleugje stijl toevoegt aan je voertuig. De compacte, elegante behuizing past perfect bij het algemene uiterlijk van uw auto, zonder afbreuk te doen aan de functionaliteit.

Kortom, het 2 LED rechthoekig parkeerlicht van Fristom is de ideale keuze voor wie op zoek is naar een hoogwaardig, betrouwbaar en performant product. Met zijn geavanceerde LED-technologie, eenvoudige installatie en aantrekkelijk design zal dit positielicht aan al je verwachtingen voldoen op het gebied van veiligheid en stijl op de weg.

FG0015ZIELFT

Gegevensblad

Couleur
Groen
Spanning
12/24V
Certificering
EMC E9
Hauteur
27 mm
Lengte
85 mm
Stroomsterkte
0,02A
aantal leds
2

Dit vind je misschien ook leuk