Basic Led rechthoekige werklamp 18W

Basic Led rechthoekige werklamp 18W

Dompel jezelf onder in efficiëntie en kristalheldere verlichting met de rechthoekige werklamp, een onmisbare verlichtingsoplossing voor industriële professionals. Deze rechthoekige werklamp is ontworpen om de ontberingen van de meest veeleisende werkomgevingen te weerstaan en belichaamt kracht en duurzaamheid. Met zes ultraheldere LED's levert hij een uitzonderlijke helderheid en verlicht hij elke hoek van je werkruimte met een oogverblindende helderheid.

Het slanke rechthoekige ontwerp zorgt voor een optimale lichtverdeling, elimineert schaduwen en biedt maximale zichtbaarheid in alle richtingen. De energiezuinigheid van deze werklamp betekent dat je urenlang kunt vertrouwen op een betrouwbare lichtbron, die zelfs in de meest veeleisende omstandigheden ongeëvenaarde betrouwbaarheid biedt.

Met zijn robuuste, slagvaste structuur is deze werklamp gemaakt om lang mee te gaan, zelfs in de zwaarste werkomgevingen. Dankzij de eenvoudige installatie en de aanpasbaarheid aan verschillende elektrische systemen is dit een veelzijdige keuze voor een verscheidenheid aan voertuigen en apparatuur. Of het nu voor vrachtwagens, bouwvoertuigen of zware apparatuur is, deze rechthoekige werklamp biedt een ongeëvenaarde zichtbaarheid en verbetert de veiligheid en efficiëntie bij elke taak.

Dankzij de weerbestendigheid en waterdichte behuizing is deze rechthoekige werklamp klaar voor alle weersomstandigheden en garandeert een betrouwbare werking in de meest extreme omgevingen. Kies deze rechthoekige werklamp voor krachtige, betrouwbare en langdurige verlichting om aan al je professionele eisen te voldoen.

PL0180L
€ 26,50
€ 26,50 € 21,90
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 26 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 26 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,26.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

PL0180L

Gegevensblad

Spanning
12/24V
Hauteur
58 mm
Lengte
160 mm
Lumen
1200lm
Diepte
63 mm
stroom
18W

Klanten die dit product kochten, kochten ook: