Omnius dubbel LED positielicht oranje lens 24v

Omnius dubbele LED oranje markeringslamp oranje lens 24v

De Omnius oranje markeringslamp met oranje lens is een innovatieve oranje LED-markeringslamp, perfect voor buitengebruik waar een betere zichtbaarheid vereist is. De oranje lens van de lamp zorgt voor een gelijkmatige en efficiënte lichtverdeling, waardoor de zichtbaarheid bij weinig licht wordt verbeterd.

LED lampen staan bekend om hun langere levensduur en lagere energieverbruik, waardoor ze een kosteneffectieve optie zijn voor consumenten. De Omnius-positielamp maakt gebruik van zes LED's en biedt een helderder, gelijkmatiger licht dan standaard LED-lampen, waardoor de zichtbaarheid en veiligheid op de weg verder verbeteren.

Als u uw rijervaring wilt verbeteren en geld wilt besparen, zijn de Omnius-positielampen een ideale keuze. Ze bieden schitterend amberkleurig licht dat de zichtbaarheid op de weg verbetert, zelfs bij weinig licht.

Kortom, LED-vrijlooplampen zijn een innovatieve en effectieve verlichtingsoplossing voor gebruikers die op zoek zijn naar een betere zichtbaarheid. Met hun 6 LED-technologie en helder oranje licht bieden deze lampen een veiligere en aangenamere rijervaring, terwijl ze ook zuinig zijn. De heldere oranje lens zorgt voor een gelijkmatige lichtverdeling, wat de zichtbaarheid en veiligheid op de weg verbetert.

FG360033
€ 33,12
€ 33,12 € 27,37
Belasting inbegrepen

Geen spaarpunten voor dit product.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Omnius 24v doorrijlicht

oranje lens

Oranje LED

Positielicht met 6 LED's

Polycarbonaat lens

Lengte 126mm

Breedte 55mm

Hoogte 38mm

afstand tussen gaten: 109mm

Kabel: 2 meter

goedgekeurd volgens E R6, ECE R91

Verkrijgbaar in oranje, rood en wit

FG360033

Gegevensblad

Couleur
Oranje
aantal leds
6

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: