Omnius dubbel LED positielicht rode lens 24v

Omnius 24v doorrijlicht

rode lens

Rode LED

Positielicht met 6 LED's

Polycarbonaat lens

Lengte 126mm

Breedte 55mm

Hoogte 38mm

afstand tussen gaten: 109mm

Kabel: 2 meter

goedgekeurd volgens E R6, ECE R91

Verkrijgbaar in oranje, rood en wit

FG360035
€ 33,12
€ 33,12 € 27,37
Belasting inbegrepen

Geen spaarpunten voor dit product.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Omnius dubbele rode LED-markeringslamp 24v

Omnius biedt innovatieve rode LED-markeringslichten met een rode lens, perfect voor buitengebruik waar een betere zichtbaarheid vereist is. De heldere rode lens zorgt voor een gelijkmatige lichtverdeling, waardoor de zichtbaarheid zelfs bij weinig licht wordt verbeterd.

LED-lampen zijn niet alleen zuinig, ze gaan ook langer mee en verbruiken minder energie dan traditionele lampen. De dubbele brandertechnologie van de Omnius Double Burner LED-lamp, die zes LED's gebruikt, zorgt voor een helderder en gelijkmatiger licht dan standaard LED-lampen, wat de veiligheid op de weg verbetert.

Omnius markeringslichten zijn een ideale keuze voor mensen die hun rijervaring willen verbeteren en tegelijkertijd geld willen besparen. Met hun briljante rode licht bieden ze een betere zichtbaarheid op de weg, zelfs bij weinig licht.

Kortom, Omnius LED-markeringslampen zijn een innovatieve en effectieve verlichtingsoplossing voor wie op zoek is naar een betere zichtbaarheid en een veiligere, aangenamere rijervaring. De heldere rode lens zorgt voor een gelijkmatige lichtverdeling, wat de zichtbaarheid en veiligheid op de weg verbetert.

FG360035

Gegevensblad

Couleur
Rood
aantal leds
6

Dit vind je misschien ook leuk