Lampa wit en rood Spaans licht

Lampa wit en rood zwaailicht

Het Spaanse licht heeft twee functies: vast licht en knipperlicht

Het Lampa wit en rood Spaans licht heeft de volgende afmetingen:

  1. diameter: 105mm
  2. Hoogte: 180mm
  3. Breedte: 70mm
  4. Diepte: 170mm

ECE R10 goedgekeurd

FG41461
€ 30,25
€ 30,25 € 25,00
Belasting inbegrepen

Geen spaarpunten voor dit product.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Lampa Wit en Rood Spaans Licht

De witte en rode Spaanse lamp van Lampa is een kwaliteitsproduct dat is ontworpen om de zichtbaarheid en veiligheid van je voertuig te verbeteren. Met zijn stijlvolle design en geavanceerde functies biedt deze LED-opruimingsverlichting optimale prestaties in alle rijomstandigheden.

Deze uitklaringslamp is uitgerust met 14 LED's die een helder, duidelijk licht uitstralen in de kleuren wit en rood. Door deze opvallende kleurencombinatie is de uitklaringslamp zowel overdag als 's nachts gemakkelijk te herkennen, waardoor het risico op ongelukken afneemt.

Het uitklaringslicht is ontworpen om te werken op 12V of 24V, waardoor het compatibel is met een breed scala aan voertuigen, waaronder auto's, vrachtwagens en aanhangwagens. Het biedt ook dubbele functionaliteit, zodat je kunt kiezen tussen een knipperende of constante lichtmodus, afhankelijk van je behoeften.

Qua constructie is deze doorrijverlichting gemaakt van duurzame, weerbestendige materialen, zodat hij lang meegaat en betrouwbaar is. Het is ook eenvoudig te installeren, dankzij het compacte formaat en de vooraf aangesloten draden.

Kortom, Lampa's witte en rode Spaanse licht is een ideale keuze om de veiligheid van je voertuig te verbeteren. Met zijn kwaliteitsontwerp, uitzonderlijke lichtprestaties en veelzijdigheid biedt het een betrouwbare en effectieve oplossing voor doorrijverlichting.

FG41461

Gegevensblad

Couleur
Rood
Spanning
12/24V
Hauteur
120 mm
Breedte
70 mm

Klanten die dit product kochten, kochten ook: