• We zijn vies!

Vignal 7" bedrade achteruitrijcamera

Set bedrade achteruitrijcamera's Vignal

Kit bevat 7-inch scherm, CMOS camera en 20 meter verlengkabel

Op het scherm past slechts één camera

De camera heeft een kijkhoek van 120

De beeldresolutie is 800 x 3 (RGB) x 480

De monitor:

  1. Afmetingen zijn: 194,6 mm (L) x 128 mm (B) x 39,3 mm (D)
  2. geïntegreerde audiofunctie
  3. Weergavemodi: normaal, horizontaal, verticaal en spiegel
  4. Omgekeerde afstandsschaal inbegrepen

Kleurencamera:

  1. Afmetingen zijn: 9,4 (L) x 8,6 (B) x 8 (D)
  2. Ingebouwd nachtzicht van 8 tot 10m met 4 infrarood LED's
CA14915D
€ 324,27
€ 324,27 € 267,99
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 324 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 324 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 3,24.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Vignal 7" bedrade camera kit

De 7" bedrade achteruitrijcameraset is de ideale accessoire om de veiligheid van je auto te verbeteren. Deze complete kit bevat een 7-inch LCD-kleurenscherm met hoge resolutie en een CMOS-camera van hoge kwaliteit. Het scherm geeft je een duidelijk beeld van wat er achter je auto gebeurt, zodat je obstakels kunt vermijden en met vertrouwen kunt manoeuvreren.

De CMOS-camera is uitgerust met gevoelige sensoren die een uitstekende beeldkwaliteit garanderen, zelfs bij weinig licht. Hij biedt een brede gezichtshoek zodat je niets mist in je directe omgeving. Bovendien is deze camera weerbestendig, wat betekent dat hij perfect werkt in regenachtige of barre omstandigheden.

De installatie van deze kit is eenvoudig dankzij het bedrade systeem. Je kunt hem rechtstreeks aansluiten op je bestaande elektriciteitsnet. De kit bevat ook alle benodigde kabels en beugels voor een eenvoudige installatie. Eenmaal geïnstalleerd kun je schakelen tussen het display van de achteruitrijcamera en andere videobronnen, waardoor het een veelzijdig hulpmiddel voor je voertuig is.

Samengevat is de Vignal 7-inch bedrade achteruitrijcameraset een waardevolle aanvulling voor elk voertuig. Het verbetert de rijveiligheid door een duidelijk zicht naar achteren te bieden en de bestuurder te helpen bij het vermijden van mogelijke botsingen. Met zijn uitstekende beeldkwaliteit en weerbestendigheid is hij ontworpen om lang mee te gaan en je gemoedsrust op de weg te geven.

CA14915D

Gegevensblad

Spanning
12/24V
type verbinding
kabel

Klanten die dit product kochten, kochten ook: