Horpol feu de gabarit tri-color coudé court bouliche DROIT

Horpol driekleurig doorrijlicht korte bocht RECHTS

Horpol heeft een driekleurige uitklaringslamp van topklasse ontwikkeld, speciaal ontworpen om te voldoen aan de veiligheids- en zichtbaarheidseisen van voertuigen. Deze LED-vrijlooplamp is uitgerust met vijf zeer heldere LED's, die een helder rood licht produceren voor optimale zichtbaarheid in alle omstandigheden.

Dankzij het compacte, aerodynamische ontwerp is de lamp eenvoudig te installeren op vrachtwagens, aanhangers en auto's. Bovendien is hij weerbestendig en trillingsbestendig, zodat hij onder alle omstandigheden betrouwbaar en duurzaam is.

Het driekleurige doorrijlicht van Horpol voldoet aan de Europese verkeersveiligheidsnormen en zorgt voor meer veiligheid op de weg. Het is bijzonder geschikt voor transportprofessionals en particulieren die veel belang hechten aan hun veiligheid.

Kortom, de driekleurige doorrijverlichting van Horpol is een kwaliteitsproduct met LED's, dat eenvoudig te installeren en duurzaam is en voldoet aan de Europese verkeersveiligheidsnormen. Het biedt verbeterde zichtbaarheid en veiligheid voor alle soorten voertuigen.

FG2109PLD
€ 18,36
€ 18,36 € 15,17
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 18 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 18 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,18.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Viking led opklaringslicht of hanglamp of Deens/Zweedse driekleurlamp van Horpol

Deze Deense lamp van Horpol is ontworpen voor horizontale montage

De Horpol hanglamp heeft een korte schuine beugel

Deze lamp heeft drie kleuren: oranje, wit en rood

Spanning: 12-24v

Past rechts

De lamp is typegoedgekeurd

FG2109PLD

Gegevensblad

Couleur
Oranje
Rood
Wit
Montageafmetingen
Wet
Marque
Horpol
ondersteuning voor broodjes
korte

Dit vind je misschien ook leuk