Horpol Tri-kleuren doorrijlicht, lang Linkse aansluiting

Horpol driekleurig knipperlicht linksaf

Horpol biedt een uitklaringslicht van hoge kwaliteit dat is ontworpen om te voldoen aan de normen voor voertuigveiligheid en zichtbaarheid. Deze LED-vrijlooplamp is uitgerust met vijf zeer heldere lichtgevende diodes die een helder rood licht genereren voor optimale zichtbaarheid in alle omstandigheden.

Dankzij de aerodynamische vorm en het compacte ontwerp is de Horpol hanglamp ontworpen voor eenvoudige installatie op vrachtwagens, aanhangers en auto's. De weerstand tegen zware weersomstandigheden en trillingen garandeert een langdurig, betrouwbaar gebruik in alle omstandigheden.

Bovendien voldoet deze Horpol LED-klaringslamp aan de Europese verkeersveiligheidsnormen, waardoor ze perfect geschikt is voor transportprofessionals en particulieren die bezorgd zijn over hun veiligheid op de weg.

Kortom, dit Zweedse Horpol licht is een LED product van hoge kwaliteit dat eenvoudig te installeren is, slijtvast is en voldoet aan de Europese verkeersveiligheidsnormen, en biedt verbeterde zichtbaarheid en veiligheid voor alle soorten voertuigen.

FG0518LLD
€ 18,36
€ 18,36 € 15,17
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 18 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 18 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,18.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Horpol driekleuren opruimingslicht, ook bekend als Viking led of hanglamp of Deens/Zweeds licht

Spanning: 12-24v

Past links

De lamp is goedgekeurd

FG0518LLD

Gegevensblad

Couleur
Oranje
Rood
Wit
Marque
Horpol
ondersteuning voor broodjes
Lang

Dit vind je misschien ook leuk