Horpol driekleurig markeringslicht korte bocht linkshandig stopcontact

Opruimingslamp ook bekend als Viking led of hanglamp of Deens/Zweedse driekleurlamp van Horpol

De Horpol hanglamp heeft een korte schuine beugel

Deze lamp heeft drie kleuren: oranje, wit en rood

Spanning: 12-24v

Links geplaatst

De lamp is goedgekeurd

FG2115LLD
€ 18,36
€ 18,36 € 15,17
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 18 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 18 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,18.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Horpol driekleurig doorrijlicht met bocht naar links

De driekleurige uitklaringslamp van Horpol is een topproduct dat is ontworpen om aan de veiligheids- en zichtbaarheidseisen van voertuigen te voldoen. Deze LED-vrijlooplamp is uitgerust met vijf zeer heldere lichtgevende diodes die een helder rood licht produceren voor een betere zichtbaarheid onder alle omstandigheden.

Het compacte, aerodynamische ontwerp van Horpol's bovenlicht maakt het eenvoudig te installeren op vrachtwagens, aanhangwagens en auto's. Het is ook weer- en trilbestendig. De lamp is ook bestand tegen weersinvloeden en trillingen, voor langdurig, betrouwbaar gebruik onder alle omstandigheden.

De driekleurige Deense lamp van Horpol voldoet aan de Europese verkeersveiligheidsnormen en biedt daardoor meer veiligheid op de weg. Het is perfect geschikt voor transportprofessionals en veiligheidsbewuste particulieren.

Kortom, de driekleurige wegrijverlichting van Horpol is een kwaliteitsproduct met LED's, dat eenvoudig te installeren en robuust is en voldoet aan de Europese verkeersveiligheidsnormen, waardoor de zichtbaarheid en veiligheid voor alle soorten voertuigen wordt vergroot.

FG2115LLD

Gegevensblad

Couleur
Oranje
Rood
Wit
Montageafmetingen
Links
Marque
Horpol
ondersteuning voor broodjes
korte

Dit vind je misschien ook leuk