Horpol sjabloon licht driekleur gebogen korte kap STRAIGHT

Opruimingslamp ook bekend als Viking led of hanglamp of Deens/Zweedse driekleurlamp van Horpol

De Horpol hanglamp heeft een korte schuine beugel

Deze lamp heeft drie kleuren: oranje, wit en rood

Spanning: 12-24v

Past rechts

De lamp is goedgekeurd

FG2115PLD
€ 18,36
€ 18,36 € 15,17
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 18 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 18 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,18.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Horpol driekleurig doorrijlicht, korte bocht, bocht naar rechts

Horpol heeft een driekleurige uitklaringslamp van topklasse gemaakt om aan de veiligheids- en zichtbaarheidseisen van voertuigen te voldoen. Deze LED-vrijlooplamp heeft vijf zeer heldere LED's die een helder rood licht genereren voor optimale zichtbaarheid in alle omstandigheden.

Dankzij het compacte, aerodynamische ontwerp is deze hanglamp gemakkelijk te installeren op vrachtwagens, aanhangers en auto's. De bestendigheid tegen weersinvloeden en trillingen zorgt voor betrouwbaar, langdurig gebruik onder alle omstandigheden.

Deze driekleurige Deense doorrijverlichting voldoet aan de Europese verkeersveiligheidsnormen en garandeert meer veiligheid op de weg. Het is ideaal voor transportprofessionals en veiligheidsbewuste particulieren.

Kortom, Horpol's driekleurige doorrijlicht is een hoogwaardig LED-product dat eenvoudig te installeren is, slijtvast is en voldoet aan de Europese verkeersveiligheidsnormen, en biedt een betere zichtbaarheid en veiligheid voor alle soorten voertuigen.

FG2115PLD

Gegevensblad

Couleur
Oranje
Rood
Wit
Montageafmetingen
Wet
Marque
Horpol
ondersteuning voor broodjes
korte

Dit vind je misschien ook leuk