Horpol driekleurig doorrijlicht kort gebogen links

Horpol driekleurig gebogen doorrijlicht korte bocht naar links

Horpol heeft een hoogwaardige driekleurige uitklaringslamp ontworpen om te voldoen aan de hoge normen voor voertuigveiligheid en zichtbaarheid. Dankzij de vijf zeer heldere LED's straalt deze LED-vrijlooplamp van Horpol een helder rood licht uit voor optimale zichtbaarheid in alle situaties.

Het compacte, aerodynamische ontwerp van deze Horpol hanglamp maakt het eenvoudig te installeren op vrachtwagens, aanhangers en auto's. Hij is ook ontworpen om bestand te zijn tegen de elementen en trillingen, zodat hij onder alle omstandigheden betrouwbaar en langdurig gebruikt kan worden.

De driekleurige doorrijverlichting van Horpol voldoet aan de Europese verkeersveiligheidsnormen en biedt meer veiligheid op de weg. Het is perfect geschikt voor zowel transportprofessionals als veiligheidsbewuste particulieren.

Kortom, de driekleurige doorrijverlichting van Horpol is een eersteklas LED-product dat eenvoudig te installeren is, duurzaam is en voldoet aan de Europese verkeersveiligheidsnormen. Het biedt verbeterde zichtbaarheid en veiligheid voor alle soorten voertuigen.

FG2109LLD
€ 18,36
€ 18,36 € 15,17
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 18 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 18 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,18.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Viking led opklaringslicht of hanglamp of Deens/Zweedse driekleurlamp van Horpol

Deze Deense lamp van Horpol is ontworpen voor horizontale montage

De Horpol hanglamp heeft een korte schuine beugel

Deze lamp heeft drie kleuren: oranje, wit en rood

Spanning: 12-24v

Past links

De lamp is goedgekeurd

FG2109LLD

Gegevensblad

Couleur
Oranje
Rood
Wit
Montageafmetingen
Links
Marque
Horpol
ondersteuning voor broodjes
korte

Dit vind je misschien ook leuk