Was rond inbouwspots 1 led wit

was wit rond inbouw parkeerlicht

Deze Was markeringslamp heeft een witte LED en kan worden ingebouwd

Deze markeringslamp werkt met een spanning van 12-24v

De afmetingen zijn:

  1. diameter: 29mm
  2. Diepte: niet inbouwbaar: 9.4mm

Deze positielicht voldoet aan de ECE normen

FG0668W80
€ 8,77
€ 8,77 € 7,25
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 8 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 8 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,08.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Was rond inbouwpositielicht 1 LED wit

Het witte ronde positielicht van WAS is de ideale keuze voor optimale zichtbaarheid bij het signaleren van de zijkant van je voertuig. Deze hoogwaardige lamp is ontworpen om te voldoen aan de strengste verkeersveiligheidsnormen.

Het positielicht heeft een elegant, compact ontwerp dat harmonieus past bij het uiterlijk van uw voertuig. De duurzame, slagvaste kunststof behuizing biedt betrouwbare bescherming tegen zware omstandigheden op de weg en garandeert een lange levensduur.

Dankzij de geavanceerde LED-technologie straalt dit positielicht een intens, helder wit licht uit, wat zorgt voor optimale zichtbaarheid, zelfs bij weinig licht. LED's staan bekend om hun energiezuinigheid, waardoor ze minder stroom verbruiken dan traditionele positielampen.

Het positielicht van WAS is eenvoudig te installeren en kan op verschillende soorten voertuigen worden gemonteerd, waaronder auto's, vrachtwagens en aanhangwagens. Het is ook gecertificeerd volgens de huidige Europese normen, wat de kwaliteit en betrouwbaarheid garandeert.

Kortom, het witte ronde positielicht van WAS is een perfecte keuze voor wie op zoek is naar hoogwaardige zijmarkeringsverlichting. Het robuuste ontwerp, de energiezuinigheid en de optimale zichtbaarheid maken het tot een essentieel accessoire voor het verbeteren van de veiligheid en zichtbaarheid van je voertuig op de weg.

FG0668W80

Gegevensblad

Couleur
Wit
Spanning
12/24V
Montageafmetingen
Universeel
aantal leds
1

Downloaden

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: