Fristom donker ovaal multifunctioneel achterlicht

Fristom bayonnet Donker ovaal multifunctioneel achterlicht

Het aangeboden product is het ovale multifunctionele achterlicht van Fristom. Dit hoogwaardige achterlicht is ontworpen om maximale zichtbaarheid en verbeterde veiligheid op de weg te bieden. Met zijn moderne, elegante ontwerp vormt het een perfecte aanvulling op de esthetiek van uw voertuig.

Het ovale multifunctionele achterlicht van Fristom is uitgerust met krachtige LED's die intens, helder licht geven en zorgen voor optimale zichtbaarheid voor volgende bestuurders. Dankzij de geavanceerde LED-technologie heeft het ovale multifunctionele achterlicht van Fristom een lange levensduur.

Het ovale multifunctionele achterlicht van Fristom heeft ook een schok- en trilbestendige behuizing, zodat het zelfs onder zware rijomstandigheden duurzaam is.

De installatie van het ovale multifunctionele achterlicht van Fristom is eenvoudig en vereist geen grote aanpassingen aan je voertuig. Het is compatibel met een groot aantal voertuigen en integreert gemakkelijk in hun bestaande elektrische systemen.

Kortom, het ovale multifunctionele achterlicht van Fristom is een ideale keuze voor wie op zoek is naar een betrouwbare, krachtige en esthetisch mooie oplossing voor achterverlichting. Met zijn geavanceerde LED-technologie, duurzaamheid en installatiegemak biedt het een veiligere en aangenamere rijervaring.

FR3810FT320
€ 42,40
€ 42,40 € 35,04
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 42 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 42 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,42.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Ovaal multifunctioneel achterlicht met gerookte lens van Fristom

Het ovale multifunctionele achterlicht van Fristom heeft een bajonetaansluiting

Het ovale multifunctionele achterlicht van Fristom is een compact en modern achterlicht met drie functies: remlicht, positielicht en dynamische richtingaanwijzer

Het ovale achterlicht van Fristom is bestand tegen stoten en mechanische schade

Het achterlicht is elektrisch beveiligd tegen ompoling

De afmetingen van het ovale achterlicht zijn:

  1. Lengte: 195mm
  2. Hoogte: 75mm
  3. Diepte: 35mm

De koplamp is goedgekeurd voor E9 en EMC R10

FR3810FT320

Gegevensblad

Spanning
12/24V
Certificering
E9
Stop
Ja
Positie
Ja
Vorm
Ovaal
Gekleurde lens
transparante rook
type verbinding
Bajonet
e goedgekeurd
ja
indicator
ja
Marque
Fristom
Donker
ja
nieuw
nieuw
nieuw
nieuw

Klanten die dit product kochten, kochten ook: