Was rond verzonken positielicht 1 oranje led

was oranje rond verzonken parkeerlicht

Deze Was markeringslamp heeft een oranje LED en is verzonken

Deze sluitverlichting werkt op een spanning van 12-24v

De afmetingen zijn:

  1. diameter: 29mm
  2. Diepte: niet verzonken: 9.4mm

Dit positielicht voldoet aan de ECE-normen

FG0670W80
€ 11,76
€ 11,76 € 9,72
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 11 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 11 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,11.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Was rond verzonken positielicht 1 led oranje

Het ronde oranje positielicht van Was is de ideale keuze voor optimale zichtbaarheid en meer veiligheid op de weg. Met zijn compacte, robuuste ontwerp biedt het een betrouwbare verlichtingsoplossing voor verschillende voertuigen en toepassingen.

Dit positielicht heeft een behuizing van duurzaam materiaal van hoge kwaliteit, dat uitzonderlijke weerstand biedt tegen schokken, vocht en trillingen. De heldere lens zorgt voor een gelijkmatige lichtverdeling, waardoor de zichtbaarheid dag en nacht maximaal is.

Het heldere amberkleurige licht van het positielicht geeft een duidelijk signaal aan andere weggebruikers en maakt hen attent op je aanwezigheid. Dankzij de geavanceerde technologie biedt het intense helderheid en een lange levensduur, waardoor het een betrouwbare en voordelige keuze is.

Dit ronde oranje positielicht is eenvoudig te installeren en compatibel met verschillende voertuigen, waaronder auto's, vrachtwagens, aanhangwagens en landbouwvoertuigen. Het kan permanent worden gemonteerd of tijdelijk worden gebruikt, afhankelijk van je specifieke behoeften.

Het positielicht van Was is ontworpen om aan de hoogste veiligheidsnormen te voldoen, zodat je extra gemoedsrust hebt wanneer je onderweg bent. Of je nu een professionele bestuurder bent of een autoliefhebber, deze betrouwbare, hoogwaardige markeringsverlichting is de perfecte keuze voor het verbeteren van de zichtbaarheid en veiligheid op de weg.

FG0670W80

Gegevensblad

Couleur
Oranje
Spanning
12/24V
aantal leds
1

Downloaden

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: