Was rond verzonken positielicht 1 rode led

was ronde inbouw markeringslamp, rood

Deze Was markeringslamp heeft een rode LED en kan worden ingebouwd

Deze markeringslamp werkt op een spanning van 12-24v

De afmetingen zijn:

  1. diameter: 29mm
  2. Diepte: niet inbouwbaar: 9.4mm

Dit positielicht voldoet aan de ECE-normen

FG0669W80
€ 8,77
€ 8,77 € 7,25
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 8 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 8 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,08.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Was ronde inbouwverlichting 1 led rood

Het rode ronde positielicht van Was is een essentiële signaleringsoplossing voor optimale zichtbaarheid en verbeterde veiligheid op de weg. Het compacte, robuuste ontwerp maakt het een betrouwbare keuze voor een verscheidenheid aan voertuigen en toepassingen.

Dit positielicht is voorzien van een duurzame behuizing van hoogwaardig materiaal dat uitzonderlijk goed bestand is tegen schokken, vocht en trillingen. De transparante lens zorgt voor een gelijkmatige lichtspreiding en garandeert maximale zichtbaarheid, dag en nacht.

De felrode kleur van het positielicht geeft een duidelijk signaal af aan andere weggebruikers en maakt hen attent op je aanwezigheid. Dankzij de geavanceerde technologie biedt het intense helderheid en een lange levensduur, waardoor het een betrouwbare en voordelige keuze is.

De installatie van dit ronde rode markeringslicht is eenvoudig en het is compatibel met een verscheidenheid aan voertuigen, waaronder auto's, vrachtwagens, aanhangwagens en landbouwvoertuigen. Het kan permanent worden gemonteerd of tijdelijk worden gebruikt, afhankelijk van je specifieke vereisten.

Was's positielicht is ontworpen om te voldoen aan de strengste veiligheidsnormen, zodat je extra gemoedsrust hebt wanneer je onderweg bent. Of je nu een professionele bestuurder of een autoliefhebber bent, deze betrouwbare, krachtige markeringsverlichting is de perfecte keuze voor het verbeteren van de zichtbaarheid en de veiligheid op de weg.

FG0669W80

Gegevensblad

Couleur
Rood
Spanning
12/24V
Montageafmetingen
Universeel
aantal leds
1

Downloaden

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: