Was rond verzonken positielicht 1 rode led

was ronde inbouw markeringslamp, rood

Deze Was markeringslamp heeft een rode LED en kan worden ingebouwd

Deze markeringslamp werkt op een spanning van 12-24v

De afmetingen zijn:

  1. diameter: 29mm
  2. Diepte: niet inbouwbaar: 9.4mm

Dit positielicht voldoet aan de ECE-normen

FG0669W80
€ 8,77
€ 8,77 € 7,25
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 8 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 8 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,08.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Was ronde inbouwlamp 1 led rood

De Was rode ronde inbouwpositielamp is een compacte, effectieve oplossing voor duidelijke, zichtbare bewegwijzering. De lamp is ontworpen voor inbouw en heeft een rode LED die een heldere lichtsterkte biedt met behoud van een discreet ontwerp. Dit model werkt op 12-24V, waardoor het compatibel is met een breed scala aan voertuigen en toepassingen.

Met een diameter van 29 mm en een niet-ingebouwde diepte van 9,4 mm is dit positielicht eenvoudig te integreren in verschillende armaturen, terwijl het toch slank genoeg blijft om de ruimte niet te belasten. Het ontwerp maakt een schone en veilige installatie mogelijk en garandeert optimale verlichtingsprestaties.

Dit positielicht is ECE-gecertificeerd en voldoet aan de Europese veiligheids- en kwaliteitsnormen, zodat het voldoet aan de wettelijke vereisten voor betrouwbaar gebruik op de weg. Dit model is ideaal voor het verbeteren van de zijdelingse zichtbaarheid van je voertuig en biedt een eenvoudige, effectieve installatie.

FG0669W80

Gegevensblad

Couleur
Rood
Spanning
12/24V
Montageafmetingen
Universeel
aantal leds
1

Downloaden

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: