Was rond inbouwspots 1 led wit

was wit rond inbouw parkeerlicht

Deze Was markeringslamp heeft een witte LED en kan worden ingebouwd

Deze markeringslamp werkt met een spanning van 12-24v

De afmetingen zijn:

  1. diameter: 29mm
  2. Diepte: niet inbouwbaar: 9.4mm

Deze positielicht voldoet aan de ECE normen

FG0668W80
€ 8,77
€ 8,77 € 7,25
Belasting inbegrepen

Geen spaarpunten voor dit product.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Was rond verzonken positielicht 1 led wit

De Was 1 LED wit rond verzonken positielicht is een onmisbaar accessoire voor voertuigen, ontworpen om de zichtbaarheid te maximaliseren en optimale veiligheid op de weg te garanderen. Deze positielicht is voorzien van een witte LED, die een helder, intens licht geeft, ideaal om effectief te signaleren, zelfs bij weinig licht.

Het verzonken ontwerp zorgt voor een discrete, esthetische integratie in de carrosserie van het voertuig en garandeert een schone, harmonieuze installatie. Het positielicht werkt op 12-24V, waardoor het compatibel is met een breed scala aan voertuigen, van personenauto's tot vrachtwagens en lichte bedrijfswagens.

De precieze afmetingen van dit positielicht, met een diameter van 29 mm en een niet-uitspringende diepte van 9,4 mm, zorgen voor een eenvoudige installatie en een perfecte pasvorm. Bovendien voldoet dit positielicht aan de ECE-normen, waardoor het is goedgekeurd voor gebruik op de Europese wegen. Deze conformiteit garandeert dat het product uitvoerig is getest op veiligheid en prestaties.

Het Was 1 LED wit rond parkeerlicht is een betrouwbare, hoogwaardige oplossing voor autoverlichting. Met kenmerken als "witte LED-positielicht", "verzonken voertuigverlichting" en "ECE-goedgekeurd positielicht" voldoet dit product perfect aan de behoeften van professionals en autoliefhebbers die de veiligheid en esthetiek van hun voertuigen willen verbeteren. De krachtige LED, compatibiliteit met verschillende voltages en het verzonken ontwerp maken het een ideale keuze voor alle soorten voertuigen, waarbij prestaties, veiligheid en esthetiek worden gecombineerd.

FG0668W80

Gegevensblad

Couleur
Wit
Spanning
12/24V
Montageafmetingen
Universeel
aantal leds
1

Downloaden

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: