Juluen B16 kleine telescopische zaklamp helder oranje led lens

Juluen B16 oranje zwaailamp

Het Juluen zwaailicht is gemonteerd op een telescopische paal en verbonden met een kabel

Het B16 zwaailicht heeft 8 oranje LED's en een heldere lens

Het B16 zwaailicht is weer- en schokbestendig

GL0672B16
€ 235,53
€ 235,53 € 194,65
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 235 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 235 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 2,35.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Juluen B16 zwaailamp klein telescopisch clear lens led oranje

Het B14 zwaailicht is een zeer effectief signaleringsapparaat dat is ontworpen om de aandacht te trekken en aandachtsgebieden visueel aan te geven. Het heeft oranje LED's met een hoge helderheid die een uitstekende zichtbaarheid bieden, zelfs bij weinig licht.

De heldere lens van de B14 zwaailamp zorgt voor een optimale verspreiding van het licht, waardoor een maximale zichtbaarheid over lange afstanden wordt gegarandeerd. De LED's zijn strategisch geplaatst om een krachtig, gelijkmatig licht in alle richtingen uit te stralen, waardoor een dekking van 360 graden wordt verkregen.

De B14 zwaailamp is speciaal ontworpen voor montage op een telescopische paal van Juluen, die een praktische en veelzijdige installatieoplossing biedt. De telescopische paal is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor duurzaamheid en weerbestendigheid gegarandeerd zijn.

Het hele systeem is ontworpen voor een snelle en eenvoudige installatie. De telescopische paal van Juluen is in hoogte verstelbaar, zodat de zwaailamp op de gewenste hoogte kan worden geplaatst voor optimale zichtbaarheid. Bovendien maakt de telescopische paalmontage een flexibele installatie mogelijk in verschillende omgevingen, zoals bouwterreinen, werkzones of parkeerterreinen.

Kortom, de B14 zwaailamp met zijn oranje LED's met heldere lens, in combinatie met de telescopische paalmontage van Juluen, is een uitstekende oplossing voor bewegwijzering. Het biedt maximale zichtbaarheid, eenvoudige installatie en veelzijdigheid om te voldoen aan de bewegwijzeringsbehoeften in een verscheidenheid aan toepassingen.

GL0672B16

Gegevensblad

Couleur
Oranje
Spanning
12/24V
Aantal modi
11
Montage
Berichten
Gekleurde lens
transparant
type verbinding
kabel
Marque
Juluen

Dit vind je misschien ook leuk