Juluen B16 kleine oranje led zaklamp

Juluen B16 oranje zwaailamp met oranje lens

Het zwaailicht heeft 11 flitsstanden

Het zwaailicht heeft 8 oranje LED's en een oranje lens

Het zwaailicht is een vaste assemblage met 3 bouten

Juliens zwaailamp onthoudt het laatst gebruikte flitspatroon bij inschakelen

Julien's B16 zwaailamp is bestand tegen weersinvloeden en trillingen

Afmetingen zijn:

  1. Lengte: 142mm
  2. Hoogte: 80mm
  3. Diepte: 142mm
GL0016B16
€ 148,58
€ 148,58 € 122,79
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 148 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 148 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 1,48.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Juluen B16 klein zwaailicht met oranje lens

De Juluen B14 LED oranje zwaailamp met oranje lens is een krachtige lamp die is ontworpen voor maximale zichtbaarheid en effectieve signalering. Het is speciaal ontworpen voor noodhulp-, veiligheids- en servicevoertuigen.

Deze zwaailamp is voorzien van de nieuwste LED-technologie en biedt een uitzonderlijke helderheid en lange levensduur. De oranje LED's stralen een helder, intens licht uit, waardoor andere bestuurders en voetgangers je voertuig gemakkelijk kunnen zien, zelfs bij slecht zicht.

De speciale oranje lens helpt de verspreiding van het licht te optimaliseren, zodat het zich gelijkmatig verspreidt en een groot bereik heeft. Dit waarschuwt omstanders voor de aanwezigheid van het voertuig en geeft duidelijk aan dat het in beweging is of tot stilstand is gekomen.

De B14 zwaailamp is eenvoudig te installeren dankzij de bevestigingsbeugel met drie bouten, die zorgt voor stabiliteit en een stevige bevestiging aan het voertuig. Het is ook weerbestendig, zodat het onder alle weersomstandigheden betrouwbaar werkt.

Wanneer je de B14 LED oranje zwaailamp met oranje lens van Juluen gebruikt, krijg je apparatuur van hoge kwaliteit die voldoet aan de strengste veiligheidsnormen. Het biedt een betrouwbare verlichtingsoplossing die van een afstand zichtbaar is, zodat u uw missie met vertrouwen kunt uitvoeren.

GL0016B16

Gegevensblad

Couleur
Oranje
Tension de sortie
Oranje
Spanning
12/24V
Hauteur
80 mm
Lengte
142 mm
Aantal modi
11
Diepte
142 mm
Montage
Vast
Gekleurde lens
oranje
type verbinding
kabel
Marque
Juluen

Dit vind je misschien ook leuk